Zákon smečky - Soumrak 2: Přízraky noci E-kniha

Zákon smečky - Soumrak 2: Přízraky noci E-kniha

Součástí série: Zákon smečky: Soumrak 2. díl z 6

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Žije v divoké psí smečce zrádce? Druhý díl z nové řady úspěšné série Zákon smečky. Život v divoké smečce ovládá nedůvěra. Ševel byl zabit a fenka Bouře si je jistá, že mu smrtelné rány mohl způsobit pouze jiný pes. Štístko a ostatní členové smečky se zdráhají Bouři uvěřit, ale ona je odhodlaná zjistit pravdu. Žije mezi nimi zrádce?

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Žije v divoké psí smečce zrádce? Druhý díl z nové řady úspěšné série Zákon smečky.

Život v divoké smečce ovládá nedůvěra. Ševel byl zabit a fenka Bouře si je jistá, že mu smrtelné rány mohl způsobit pouze jiný pes. Štístko a ostatní členové smečky se zdráhají Bouři uvěřit, ale ona je odhodlaná zjistit pravdu. Žije mezi nimi zrádce?

Sdílet 0

Nakladatel
Albatros Media
jazyk
čeština
Počet stran
224
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Viktorie registrovaný uživatel

    Jsem ráda že tato série existuje! Jsou to parádní knížky které se dají dobře číst a jsou taky napínavé. Chci poděkovat autorce že tyto knížky vymyslela a doufám že tyto knížky bude nadále psát.

    Kniha, Albatros Media, 2017, 9788000046129

  • 5 z 5 hvězdiček VERČA registrovaný uživatel

    Tato kniha je stoprocentně jedna zejlepších nejen v této sérii. Hrozně se mi líbí zápletka, která je opravdu děsivá, stále vyhlížím další díl a čekám, na rozuzlení, které možná v knize bude.

    Kniha, Albatros Media, 2017, 9788000046129

  • 5 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Je mi líto Ševela a dost mě zajímá kdo ho má na svědomí a nemůžu se dočkat dalšího dílu. Jestli jste nezačali číst tuto sérii tak rozhodně začněte jinak vám v životě bude stále něco scházet

    Kniha, Albatros Media, 2017, 9788000046129

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Tohle je moje nejoblíbenější série a jsem ráda, že se v češtině pořád vydává. První z perspektivy Štístka jsou velmi napínavé, ale nové díly tentokrát z pohledu Bouře jsou díky zrádci ve smečce ještě lepší. Nemůžu se dočkat na další díl, kde snad bude Bouře v pátrání po zrádci o něco dál. Mám svůj typ kdo by to mohl být, ale četla jsem teprve druhý díl z předpokládaných šesti, takže se nebudu ukvapovat se závěrem.

    Kniha, Albatros Media, 2017, 9788000046129

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel

    Výborný díl ! Napínavý a hodně u něho musíte přemýšlet, baví me na tom neskutečně to, že autorka neprozradi jak to dopadne ani náznaky, takže vás i tento díl udrží v napětí a opravdu si nedokážete tipnout jak to dopadne, vlastně jo dokážete, ale nic není a nebude jak se na první pohled zdá. Mám moc ráda i knihy s kočičí partou, díky těm jsem vlastně přišla na tuhle psí smečku. Dávám poctivých 5 hvězdiček

    Kniha, Albatros Media, 2017, 9788000046129

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 179 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora