Krvavé sestry E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Irské řádové sestry potřebují ochranu Katie Maguirové. V domě s pečovatelskou službou na předměstí Corku někdo ve spánku udusí starší jeptišku. Další sestra je zanedlouho nalezena mrtvá na břehu řeky Butlerstown. Souvisejí tyto hrůzné činy s nálezem dětské čelisti v zahradě kláštera? Katie Maguirová je na stopě padesát let starého tajemství,… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Irské řádové sestry potřebují ochranu Katie Maguirové.

V domě s pečovatelskou službou na předměstí Corku někdo ve spánku udusí starší jeptišku. Další sestra je zanedlouho nalezena mrtvá na břehu řeky Butlerstown.

Souvisejí tyto hrůzné činy s nálezem dětské čelisti v zahradě kláštera? Katie Maguirová je na stopě padesát let starého tajemství, které by ji mohlo přivést k vrahovi. Pokud ovšem vrah neodhalí Katiino vlastní tajemství jako první.

Graham Masterton (nar. 1946) pochází z Edinburghu, v současnosti žije v jihovýchodní Anglii. Celkem napsal třicet pět hororových románů, za které získal mnohá literární ocenění. Tři z nich byly zfilmovány. Série o komisařce Katie Maguirové je jeho prvním počinem na poli krimi literatury, realistickými popisy násilí však Masterton nezapře svou minulost autora hororů. Děj série umístil do Irska, kde sám dlouho žil. Krvavé sestry (2015) jsou pátým dílem řady; šestý díl s názvem Buried připravujeme k českému vydání na podzim 2018.

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
504
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček D. registrovaný uživatel

    Akční a zajímavé

    Kniha, Host, 2017, 9788075771667

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Šimečková registrovaný uživatel

    Hodně morbidní a opět (po Rozbitých andělech) další díl o odložené pomstě za způsobené příkoří církví. Pachatelé ale byli hodně mimo. Katie je mi stále víc a víc nesympatická a úmrtnost jejích kolegů stoupá.

    E-kniha, Host, 2017,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora