Krvavá Rose E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Žij rychle a zemřeš včas. Tam Hashfordovou už unavuje práce v místní hospodě, kde roznáší korbely světově proslulým žoldnéřům a poslouchá písně bardů o dobrodružství a slávě, která čeká hned za hranicemi jejího ospalého rodného města. Když k nim zavítá největší žoldnéřská skupina současnosti vedená Krvavou Rose, dcerou hrdiny Zlatého Gabea,… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Žij rychle a zemřeš včas.

Tam Hashfordovou už unavuje práce v místní hospodě, kde roznáší korbely světově proslulým žoldnéřům a poslouchá písně bardů o dobrodružství a slávě, která čeká hned za hranicemi jejího ospalého rodného města.

Když k nim zavítá největší žoldnéřská skupina současnosti vedená Krvavou Rose, dcerou hrdiny Zlatého Gabea, chopí se Tam příležitosti a přihlásí se na pozici jejich barda. Přesně po takovém dobrodružství touží — a přesně to také zažije, jakmile se se svou novou skupinou vydá na výpravu, která může skončit jen dvojím způsobem: smrtí, nebo slávou.

Je čas vyrazit na cestu.

–––

Při čtení této knihy jsem dostal chuť popadnout meč a vydat se na epickou výpravu.
Christopher Paolini, autor románu Eragon

Přestože je Nicholas Eames na poli fantastiky nováčkem, má nakročeno rovnou do první ligy

— Pevnost

Román Krvavá Rose je plný vtipných zvratů a dechberoucí akce, ale to, co z Eamesovy hřejivé a znamenité fantasy činí takový zážitek, je zejména její dojemná kousavost.
 NPR

Sdílet 0

série
Králové Wyldu 2. díl z 2
Další ze série
1. Králové Wyldu
2. Krvavá Rose
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
535
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Lujza Lucie Kollárová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za mě je Krvavá Rose přesně ta kniha, kterou čtete a u toho úplně ztratíte pojem o reálném čase a prostoru, takže třeba vlakem přejedete šest zastávek, protože vás děj táhne na ohromnou výpravu epických rozměrů, kde bojujete s monstry velkými jako hrad a pokoušíte se přitom neztratit smysl pro humor. Četla jsem ji týden, protože má sakra víc než 500 stran, ale tak mě to bavilo, děsilo, napínalo a vlastně dávalo všechny emoce ve velikých akčních vnách, ale i v momentech kdy se děj přetočil na smutnou notu. Skvostná práce, která za váš čas jistě stojí.

    Kniha, Host, 2020, 9788027502592

  • 5 z 5 hvězdiček Renata registrovaný uživatel

    Je to fajné, příjemně to odsejpalo (no dobrá, někdy až moc) a autor má super humor. Je to něco mezi jednohubkou do metra a epickou bichlí na podzimní víkendy.

    Kniha, Host, 2020, 9788027502592

  • 5 z 5 hvězdiček #precteno registrovaný uživatel

    Volné pokračovaní Králů Wyldu u mě volně pokračovalo do sekce "oblíbené". Mám ráda sarkastické a vtipné dialogy hrdinů, ten svět plný všech fantasy bytostí, na které si jen vzpomenete, a jak to celé společně funguje. Než hlavní hrdinku jsem si víc oblíbila ostatní členy skupiny, ale od toho tam jsou, aby si každý našel svého oblíbence. Jediné, co musím vytknout, je maličko uspěchaný konec, na kterém ale přesto čekalo překvapení.

    Kniha, Host, 2020, 9788027502592

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 259 Kč Nápověda