Křik k nebesům E-kniha

Křik k nebesům E-kniha

Součástí série: Malin Forsová 12. díl z 14

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Dvanáctý případ inspektorky Malin Forsové  Jednoho horkého letního dne je v autě nalezen mrtvý chlapec. Zdá se, že ho tam zapomněla jeho matka, která trpí psychickými problémy a výpadky paměti. Smrt vlastního dítěte je pro ni tou nejhorší myslitelnou tragédií, navíc se na sociálních sítích začnou objevovat anonymní výhrůžky. Když… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dvanáctý případ inspektorky Malin Forsové 

Jednoho horkého letního dne je v autě nalezen mrtvý chlapec. Zdá se, že ho tam zapomněla jeho matka, která trpí psychickými problémy a výpadky paměti. Smrt vlastního dítěte je pro ni tou nejhorší myslitelnou tragédií, navíc se na sociálních sítích začnou objevovat anonymní výhrůžky. Když se žena stane obětí chladnokrevné vraždy, musí se Malin Forsová na celý případ podívat novýma očima. 

Mezitím je zatčena také Malinina dcera Tove — za ublížení na zdraví. Malin v dceři vidí vlastní komplikovanou povahu, ale především své rodičovské selhání. Za dceřiným chováním možná stojí i něco jiného. Co dohnalo Tove k násilí? Ať už se stalo cokoli, hrozí, že tentokrát Malin svou dceru už neochrání — ani před odsouzením, ani před vlastními činy.  

–––

Křik k nebesům se od dřívějších dílů liší jakousi umírněností, a snad právě proto se tento román čtenáře obzvlášť dotkne. Ve své podstatě pojednává o obyčejných lidech bez jakýchkoli vazeb na zločin. A vlastně bez zlých úmyslů. To samé by se mohlo klidně stát i nám. Nebo ne?
Hela Östra Smĺland 

Kallentoft dokáže šikovně balancovat mezi policejním vyšetřováním a poněkud komplikovaným Malininým osobním životem, aniž by jedno z toho převládlo. Jeho knihy čtu nejen proto, abych se dozvěděla, jak dopadne vyšetřování případu, ale zároveň jsem zvědavá, jak se bude dařit jedné z mých nejoblíbenějších policejních postav.
— Göteborgs Posten

Co všechno se dá odpustit a jak daleko je člověk schopen zajít, aby ochránil své dítě? […] Napínavé čtení plné zajímavých a těžkých témat.
— Deckarhuset

Sdílet 0

série
Malin Forsová 12. díl z 14
Další ze série
10. Vůně ďábla
11. Katův polibek
12. Křik k nebesům
13. Satanovo sousto
14. Vězni pohledů
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
319
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Mája registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    12-tý díl knižní série s vyšetřovatelkou Malin Forsovou je skvělý. Na knize je fajn, že se postavy díl od dílu vyvíjejí.

    Kniha, Host, 2022, 9788027508198

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora