Kouzelný náramek E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Díky rodinnému šperku si tři ženy jasněji uvědomí, že na rodině velmi záleží. Příběhy ukryté v přívěscích změní jejich pohled na život a ony najdou novou chuť ho žít. Lolly dostávala od své matky ke každým narozeninám jedno kouzlo spolu s připomínkou, jak důležité jsou rodinné vzpomínky. Teď je Lolly sedmdesát let, zhoršuje se jí paměť, a tak si… Přejít na celý popis

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Díky rodinnému šperku si tři ženy jasněji uvědomí, že na rodině velmi záleží. Příběhy ukryté v přívěscích změní jejich pohled na život a ony najdou novou chuť ho žít.
Lolly dostávala od své matky ke každým narozeninám jedno kouzlo spolu s připomínkou, jak důležité jsou rodinné vzpomínky.
Teď je Lolly sedmdesát let, zhoršuje se jí paměť, a tak si uvědomí, že jí nezbývá moc času na to, aby obnovila vztah se svou dcerou a s vnučkou, protože obě byly stále příliš zaměstnané, než aby si našly chvilku na ni a na její rodinné historky.
Když ale Lollyině dceři Arden kdosi nečekaně zavolá a vyjádří obavu o její matku, vypraví se Arden za ní a vezme s sebou i svou dceru (a Lollyinu vnučku) Lauren. Lolly jim pak vypráví příběhy spojené s jednotlivými přívěsky na náramku – a všechny tři si znovu najdou cestu k sobě navzájem a také radost, naději a lásku.
Kouzelný náramek je dárek, který budete žárlivě střežit ještě dlouho poté, co dočtete poslední stránku.


"Idylické prostředí a sympatické postavy dělají z autorčiny prvotiny pohodové čtení pro všechny, kdo mají rádi rodinné romány, jejichž osu tvoří vztahy mezi matkou a dcerou."
(Booklist)

"Musela jsem plakat, přemýšlet a zase plakat. Málokdy se povede, abyste našli knížku, která vás k tomu přinutí v tom dobrém slova smyslu. Přečetla jsem si ji pak ještě jednou – prostě jsem nemohla odolat. Tak je dobrá!"
(Caroline Leavitt, New York Times)

"Prvotina Shipmanové hraje na všemožné citové zvonky a píšťalky, je to jakýsi beletristický rádce, jak žít dobrý život: Žij! Miluj! Směj se! Všímá si všeho, co je důležité – rodina, přátelé, láska, prostý život – způsobem, který zahřeje u srdce a občas naplní oči slzami. Výborně napsaná knížka, která se nestydí za sentimentalitu."
(Kirkus Reviews)

Sdílet 0

Nakladatel
Leda
jazyk
čeština
Počet stran
308
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.9 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Klára registrovaný uživatel

    Knížku jsem přečetla jedním dechem ,nádherná,stoují zha přečntení.

    Kniha, Leda, 2016, 9788073354435

  • 2 z 5 hvězdiček Petra registrovaný uživatel

    No na to, že je to bestseller, tak mě to teda vůbec nebavilo. Přišlo mi, že to nemá žádný pořádný děj. Pro mě nic moc.

    Kniha, Leda, 2016, 9788073354435

  • 4 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Je to působivý, jemný, procítěný rodinný příběh. Oceňuji, že autorem je muž, který dokázal tak citlivě nahlédnout do ženských duší. Moc hezké ! I já si při čtení vzpomněla na svoji milovanou babičku, která je součástí mých vzpomínek.

    Kniha, Leda, 2016, 9788073354435

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Příjemné čtení, místy na mě až moc sladké. Donutí vás zamyslet se nad životem. Stojí za přečtení.

    Kniha, Leda, 2016, 9788073354435

  • 3 z 5 hvězdiček Jana H. registrovaný uživatel

    Hezká kniha ,hezký příběh ,ale takové jednodušší čtení.

    Kniha, Leda, 2016, 9788073354435

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda