Keto Reset Dieta E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jen tři týdny stačí a bude z vás jiný člověk. Keto reset dieta vám totiž pomůže přeprogramovat vaše geny na původní tovární nastavení. Keto je stav metabolické efektivnosti, díky které jste schopni pálit uloženou energii ve formě tělesných tukových zásob a ketonů, a nemusíte být závislí na pravidelných jídlech s vysokým obsahem sacharidů. Když… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jen tři týdny stačí a bude z vás jiný člověk. Keto reset dieta vám totiž pomůže přeprogramovat vaše geny na původní tovární nastavení.

Keto je stav metabolické efektivnosti, díky které jste schopni pálit uloženou energii ve formě tělesných tukových zásob a ketonů, a nemusíte být závislí na pravidelných jídlech s vysokým obsahem sacharidů.

Když projdete jednadvacetidenním metabolickým resetováním, dáte sbohem závislosti na sacharidech a zůstanete keto, uvedete své hormony zodpovědné za chuť k jídlu do normálu a téměř nikdy nebudete mít hlad.

Děje se to velmi rychle a jde o naprosto úžasný objev. Je to jako objevit skrytou supersílu, která stabilizuje vaši energii, náladu a funkce mozku po celý den, protože máte k dispozici uloženou energii, kterou můžete pálit – a to i když vynecháte nějaké jídlo.

Sdílet 0

Nakladatel
Blue Vision
jazyk
čeština
Počet stran
440
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 329 Kč Nápověda