Když byla hodná E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Ona má tajemství. On potřebuje odpovědi. A oba jsou v nebezpečí.Evie Cormacová byla před šesti lety nalezena v tajné místnosti na místě brutální vraždy, ale nikdo nikdy nepřišel na to, jak se doopravdy jmenuje a odkud pochází – všichni, kteří se o to pokusili, skončili mrtví. Forenzní psycholog Cyrus Haven však věří, že pravda Evie osvobodí, a i… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ona má tajemství. On potřebuje odpovědi. A oba jsou v nebezpečí.
Evie Cormacová byla před šesti lety nalezena v tajné místnosti na místě brutální vraždy, ale nikdo nikdy nepřišel na to, jak se doopravdy jmenuje a odkud pochází – všichni, kteří se o to pokusili, skončili mrtví. Forenzní psycholog Cyrus Haven však věří, že pravda Evie osvobodí, a i přes její varování kousek po kousku odhaluje dívčinu minulost. Nejen že ji tím vystavuje čím dál většímu nebezpečí, ale sám se dostává do hledáčku mocných lidí, kteří po Evie – poslední svědkyni jejich zločinů – pátrají. Některá tajemství totiž možná mají zůstat tajemstvími a některé nestvůry je lepší nepojmenovat…

Sdílet 0

Nakladatel
Moba
jazyk
čeština
Počet stran
448
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 12 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Miroslav Gottwald registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Robotham ve skvělé formě! Tato série je zajímavá, děj vás doslova "vcucne" a nepustí. Knihu jsem zhltl během jednoho dne / večera.

    E-kniha, Moba, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Martin Vlach registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Čtivá, zajímavá, minimálně ukecaná, se zajímavým psychologickým přesahem.

    E-kniha, Moba, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Renáta Lasevičová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Opět mne spisovatel nezklamal. Sice jsem to četla po kouskách ,protože násilí na dětech se mi čte hůře a on to má tak realisticky napsáno,ale i tak jsem si to užila. Doufám že bude pokračování.

    Kniha, Moba, 2022, 9788027902439

  • 3 z 5 hvězdiček Markéta Sirotková registrovaný uživatel

    Ze začátku jsem měla problém se začíst. Nemohla jsem se zorientovat v hlavních postavách a v tom, co se komu vlastně stalo. Druhá polovina knihy už byla hodně napínavá.

    Kniha, Moba, 2022, 9788027902439

  • 5 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Naprosto skvělá série! Po dočtení prvního dílu jsem se vrhla hned na pokračování a musím opět napsat, že autor prostě umí! Knihu jsem dočítala na jeden zátah a ani jsem nedýchala. Nemělo by mě to překvapovat, protože první díl byl úžasný a mé první setkání s Robothamem dopadlo na výbornou. Zařazuji ho, do svého seznamu k oblíbeným a určitě si od něj ještě něco moc ráda přečtu. Tentokrát se trochu posuneme a autor nás podrobně seznámí s celou minulostí Evie (andělské tváře), která nám ze svého pohledu celou minulost vylíčí, a my konečně pochopíme, proč byla v prvním díle tak uzavřená a nedůvěřivá. Kapitoly se střídají z pohledu Evie a z pohledu Cyruse, obě linky mě bavily stejně, vždy jsem netrpělivě otáčela stránky, ať už jsem zase u té druhé osoby a tahle jsem se dostala na konec a vlastně ani nevím jak! Knihu můžu doporučit všem, co nemají rádi masakry a krváky, tohle bylo skvěle psychologicky vykresleno, bez drastických scén. Moc jsem si čtení užila!

    Kniha, Moba, 2022, 9788027902439

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Napínavý příběh, který navazuje na předchozí knihu Hodná a zlobivá holka. Evie byla před šesti lety nalezena v úkrytu na místě brutální vraždy, dosud se však nepodařilo zjistit její totožnost. Cyrus, forenzní psycholog, věří, že pravda Evie osvobodí, a tak neustále pátrá a kousek po kousku odhaluje, kdo Evie je. Oba jsou tak v nebezpečí, protože některá tajemství mají zůstat raději skrytá. Po dočtení prvního dílu jsem nutně potřebovala pokračování a netrpělivě jsem tento díl vyhlížela. Jakmile byla knížka k dispozici, neváhala jsem ani minutu a hned se dala do čtení. A musím říct, že tento díl je stejně dobrý, jako ten předchozí, autor rozhodně nezklamal. Příběh je neskutečně napínavý, při čtení jsem kolikrát ani nedýchala. Místy je i vtipný, jindy smutný. Připravte se však i na drsná místa, která se Vám nebudou číst úplně snadno. Knížku jsem nemohla odložit z ruky a dočítala jsem jí dlouho do noci, to však nedoporučuji, neboť jsem pak vůbec nemohla usnout a za každým zvukem jsem viděla zloděje a vrahy . Moc mi sedl autorův styl, to, jak dokáže poskládat jednotlivé věty, jaké používá výrazy a přirovnání. Jeho knížky se mi čtou moc dobře a čtení si opravdu užívám. Kapitoly se střídají z pohledu Cyruse a Evie, vidíme tak oběma do hlavy a dokážeme se s nimi lépe sžít a pochopit proč dělají to, co dělají. Oba dva mi navíc přirostli k srdci, vybudovala jsem si k nim určitý vztah a oběma jim moc fandím. V tomto díle více poodhalíme tajemství Evie, to, co mě zajímalo v prvním díle, se tu odkrývá. Zjistíme, co se ji stalo v dětství a zda se minulost může ozvat. Avšak nedozvíme se ještě úplně vše, autor si s námi zahrává a něco si nechává na pokračování. To už v zahraničí vyšlo, tak budu doufat, že i u nás také bude brzy… Rozhodně Vám doporučuji pořídit si oba dva díly najednou – Hodná a zlobivá holka a Když byla hodná – protože hned po dočtení prvního dílu se prostě budete muset pustit do pokračování, abyste odhalili, kdo je vlastně Evie.

    Kniha, Moba, 2022, 9788027902439

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora