V podezření Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

V podezření Audiokniha (mp3)

Součástí série: Joseph O'Loughlin 1. díl z 9

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

„Občas můžete zapomenout, co je pravda, když slyšíte lež dostatečně často.“ Klinický psycholog Joseph OʼLoughlin vede v Londýně s krásnou manželkou a milovanou dcerou život, který mu leckdo závidí – dokonce i jeho přítel Jock, povrchní zazobanec a sukničkář. Přitom stačí málo a Joseph, skrývající před okolím symptomy Parkinsonovy choroby, může o… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„Občas můžete zapomenout, co je pravda, když slyšíte lež dostatečně často.“ Klinický psycholog Joseph OʼLoughlin vede v Londýně s krásnou manželkou a milovanou dcerou život, který mu leckdo závidí – dokonce i jeho přítel Jock, povrchní zazobanec a sukničkář. Přitom stačí málo a Joseph, skrývající před okolím symptomy Parkinsonovy choroby, může o všechno přijít. Když totiž policie objeví zohavené ženské tělo a případem pověří detektiva ze staré školy Vincenta Ruize, je o odbornou spolupráci požádán právě profesor OʼLoughlin. Ze zavražděné se naneštěstí vzápětí vyklube specialistova bývalá pacientka, co mu to kdysi zavařila doma i v práci. A přestože on sám z vraždy podezřívá svého nového pacienta, jemuž se pořád nemůže dostat do hlavy, stopy bohužel ukazují přímo na Josepha… Dokáže se na útěku před zákonem očistit? A může se spolehnout aspoň na Jocka, hbitě utěšujícího jeho zoufalou choť? První díl úspěšné série kriminálních thrillerů s psychologem OʼLoughlinem, kterou můžete znát i z televizních obrazovek. „Čtenáři zapomenou na svou práci, na jídlo i vlastní rodinu. Místo toho budou netrpělivě vyhlížet, který ze svých cílů dokáže vrah zasáhnout předtím, než bude dopaden.“ – Kirkus Reviews. „Pořádně zašmodrchaný napínák, ale s odpichem jaksepatří.“ – The Washington Post. „Příjemně strašidelné… Precizně vykresleno a odvyprávěno s opravdovým důvtipem.“ – The New York Times. „Nervydrásající napětí plné detailně vykreslených charakterů, brilantně popsaných detailů a jemného humoru..“ – The Mirror (UK).

Sdílet 0

série
Joseph O'Loughlin 1. díl z 9
Další ze série
1. V podezření
2. Amnézie
3. Střepy
4. Vykrvácet
5. Vraky
kategorie
Audioknihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
Londýn vyšetřování
Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
9.10.2023
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
14:36:16

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Šárka Fofoňková registrovaný uživatel

    Styl psaní Michaela Robothama, a sice vyprávění v první osobě, se mi líbí, sedí mi. Kniha je rozdělena do tří částí. Příběh je hodně psychologický. S hlavní postavou profesora O´Loughlina se seznamujeme velmi detailně, tak i s jeho rodinou, jeho myšlenkovými pochody a chováním. Jen mám pocit, že kniha mohla mít možná klidně o několik desítek stran méně a prospělo by jí to. Děj se na můj vkus odvíjel pomalu, rozvláčně. Nepřichází žádné velké zvraty, které by vás šokovaly. Takže za mě thriller dost dobrý, ale ne výborný.

    Kniha, Moba, 2015, 9788024367231

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Žemličková registrovaný uživatel

    Skvělá, psychologická detektivka. Velmi dobře promyšlená zápletka. Začátek je sice trošku pomalejší, ale stojí za to vydržet.

    Kniha, Moba, 2015, 9788024367231

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Hlavičková registrovaný uživatel

    Robotham je skvělý! I náhled do soukromí všech zúčastněných mě bavil.

    Kniha, Moba, 2015, 9788024367231

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    Skvělá, stejně jako ostatní autorovy knihy.

    Kniha, Moba, 2015, 9788024367231

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 399 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora