Jíme společně E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Baby-led weaning (BLW) je světově rozšířeným způsobem zavádění příkrmů do jídelníčku zdravých kojenců od zhruba šesti měsíců věku. Principem celého konceptu je respektující přístup při zavádění prvního nemléčného pokrmu do stravy kojenců a vytváření jídelních zvyklostí nenásilným způsobem, bez nucení ze strany pečujících osob. Důraz je kladen… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Baby-led weaning (BLW) je světově rozšířeným způsobem zavádění příkrmů do jídelníčku zdravých kojenců od zhruba šesti měsíců věku. Principem celého konceptu je respektující přístup při zavádění prvního nemléčného pokrmu do stravy kojenců a vytváření jídelních zvyklostí nenásilným způsobem, bez nucení ze strany pečujících osob. Důraz je kladen na společné stolování v rámci pestrého a vyváženého jídelníčku celé rodiny. Zásadní úlohu při zavádění příkrmů metodou BLW hraje bezpečnost jídla předkládaného dětem. Musí odpovídat schopnostem a dovednostem v určitém období jejich vývojové zralosti.

Součástí knihy jsou recepty na domácí jídla středomořské kuchyně sestavené tak, aby je mohly jíst děti spolu s rodiči už v kojeneckém věku, kdy se metoda BLW v praxi uplatňuje nejvíce.
Kniha přináší více pohledů na přínosy BLW. Shrnuje nejpodstatnější informace, které jsou ve spojitosti s touto metodou v odborné literatuře dostupné, zároveň uvádí příklady z praxe a odpovídá na dotazy, které pečující osoby v této oblasti trápí. Pro srozumitelnost a přehlednost je doplněna o grafy, tabulky a fotografie.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
Počet stran
200
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Paní Pampelišková registrovaný uživatel

    Knížka se četla jedním dechem, Radku na IG sledují již pár let, její blog jsem znala nazpaměť, neboť před 3 lety o BLW nebyla pomalu nikde ani zmínka, o bezpečné prezentaci surovin už vůbec ne. I když už mám dítě velké, na knihu jsem se těšila, fandila, čekala jak na smilování. Trochu na knize ubírá jednoduchá grafika, místy bílé písmo žlutě podbarvené se špatně čte a kdyby byly více zvýrazněné důležitosti, bylo by to oku lahodnější. Ve fotografiích správné prezentace surovin mi chvíli trvalo, než jsem se zorientovala. Škoda, že v knize chybí, jak v našich českých podmínkách vybrat kvalitní ryby, co si hlídat, certifikace atp, jako to bylo luxusně vysvětleno ve 2 dílech na blogu blwkrokzakrokem. Celému konceptu fandím, proto neubírám ani jednu hvězdu.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027134410

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda