Jejich moře E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Měsíc Ilmatar leží na hranici poznaného vesmíru. Svírá jej příkrov věčně praskajícího ledu a mrazivá hlubina oceánu. Z temnoty na jejím dně se noří tajemné bytosti obývající nehostinnou vodní prázdnotu. Vědecká expedice na podmořské stanici Hitode zkoumá tyto podivuhodné formy života i prastarou místní kulturu. Ve jménu civilizace ale… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Měsíc Ilmatar leží na hranici poznaného vesmíru. Svírá jej příkrov věčně praskajícího ledu a mrazivá hlubina oceánu. Z temnoty na jejím dně se noří tajemné bytosti obývající nehostinnou vodní prázdnotu.

Vědecká expedice na podmořské stanici Hitode zkoumá tyto podivuhodné formy života i prastarou místní kulturu. Ve jménu civilizace ale přichází i další návštěvníci z vesmíru.

Moře pod ledem se nečekaně stává dějištěm hrozícího mezigalaktického konfliktu mezi lidmi a nepřátelským mimozemským druhem. Nepatří však ani jednomu z nich, patří Ilmatařanům.

Je to Jejich moře.

Sdílet 0

Nakladatel
Planeta9
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Skvěle napsaný a čtivý příběh.

    Kniha, Planeta9, 2020, 9788088321248

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda