Jal E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Fantasy o tajné lidské rase s kořeny ve starověkém Egyptě. Příběh plný akce, nebezpečí, tajemství a sesterské lásky s ne příliš vzornou hrdinkou v hlavní roli. Stephanie opustila svou kariéru velitelky lovců speciální jednotky Jalských medjayů už před lety. Teď tráví čas ve společnosti své spřízněné duše Olivie. Žijí na vlastní pěst a drží se dál… Přejít na celý popis

Sarah Bonner: Dokonalé dvojče Stačí k ukradení života stejná tvář? Strhující thriller o identitě a mstě... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Fantasy o tajné lidské rase s kořeny ve starověkém Egyptě. Příběh plný akce, nebezpečí, tajemství a sesterské lásky s ne příliš vzornou hrdinkou v hlavní roli.

Stephanie opustila svou kariéru velitelky lovců speciální jednotky Jalských medjayů už před lety. Teď tráví čas ve společnosti své spřízněné duše Olivie. Žijí na vlastní pěst a drží se dál od politiky rodného města Jal. Když ale dojde k sérii únosů, přijíždějí do zdánlivého bezpečí bohatého Jalu. Tam se ale jejich životy obrátí vzhůru nohama a Stephanie je postavena před těžké rozhodnutí. Dokáže opustit své milované a postavit se do první linie, aby zachránila svůj lid?

Sdílet 0

Nakladatel
Pointa
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Lőffler registrovaný uživatel

    Tahle kniha mě neuvěřitelně bavila. Styl psaní je příjemný a příběh je velmi čtivý. Najde se pár míst kde se nic moc neděje, ale zbytek příběhu to plně vynahrazuje. Postavy jsou velmi dobře vykresleny, celé prostředí a svět skvěle promyšlené a propracované do detailu. Hlavní postavu Stephanie jsem si oblíbila, protože prostě miluji přidrzlé hrdinky. Velmi se mi líbil nápad se spřízněnými dušemi které se v příběhu objevují i když si sama nejsem jistá zda bych ji sama chtěla mít. Taky oceňuji to, že je v příběhu ukázáno, že né všechno musí být takové jak nám tvrdí nebo jak se naprvní pohled zdá. A lidé by se neměli soudit jen podle toho do čeho se narodili. Příběh byl napínavý a já jsem opravdu zvědavá jaké následky bude mít rozhodnutí Stephanie a také co vlastně má za lubem Damon, protože jeho jednání je jistě velmi dobře promyšlené. Doufám, že se mi již brzy dostane do rukou další díl a dozvím se co bude dál

    Kniha, , 2021, 9788076505032

  • 5 z 5 hvězdiček Monika registrovaný uživatel

    Tak to byla jízda, já sem si knížku užila na milión procent. Vše bylo krásně propracované, kultura, lidé, mytologie. Mám ráda Egypt a vsazení Jalu do Egypta nemělo chybu. Myšlenka spřízněných duší je skvělá ,jakožto ochránci jalské řasy. Konec knihy mě naprosto dostal a potřebovala bych okamžitě pokračování. JAL je neskutečná kniha o tajné rase a tajném městě ,ve kterém chci okamžitě žít a být součástí jalské rasy.

    Kniha, , 2021, 9788076505032

  • 2 z 5 hvězdiček Jaroslav Boldys registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka se mi po první pětině četla špatně. Opravdu mě moc nezajímalo, co si právě hlavní hrdinka oblékla, co měly na sobě její přítelkyně , s kým se kdo vyspal a kdo se s kým rozešel. Od asi 3. kapitoly do bylo jako Sex ve městě. Pak už jsem začal přeskakovat stránky sppisky šatů, večírkú apod... a vydržel jsem to snad do poloviny knihy. Snad jednou najdu sílu to dočíst. Ale pro ženskou část čtenářstva knihu doporučuji.

    E-kniha, Pointa, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora B. registrovaný uživatel

    Na knihu jsem byla opravdu zvědavá, protože kdo mě zná, tak ví že fantasy a čeští autoři nejsou zrovna moje parketa. Po přečtení prvních stran, jsem věděla že budu překvapená. Mile. Stephanie je sice rebelka ale v duši hodná ženská. Její sestra je taky velice sympatická a strašně bych si přála mít také takovou spřízněnou duši. To mě moc bavilo, protože ta představa? Prostě moc lákavá. Celkově nápad a námět tohoto fantasy světa je super. Celá kniha mě udržovala v napětí a u posledních stran jsem byla zvědavá ještě jednou tolik, jak to celé dopadne. Mrzí mě, že některé věci nebyly vysvětleny, ale záhy jsem se dozvěděla, že budou i další díly. Musím je mít, nejlépe dnes. Kniha je psaná v ich formě a nejdete v ní spoustu přímé řeči, přesně jak to mám ráda. Vůbec bych neřekla, že má skoro 400 stran, četla se mi velice rychle. Autorka má obrovský talent a díky ní dám přeci jen ještě šanci fantasy. Kdybych neviděla obálku a kdo knihu napsal, rozhodně bych neřekla, že jde o prvotinu. Obálka je krásná a jednoduchá a knihu mohu jen a jen doporučit.

    Kniha, , 2021, 9788076505032

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana registrovaný uživatel

    Knihu můžu jedině doporučit, přečetla jsem ji jedním dechem! Autorka vás vtáhne do děje od prvních řádků a nepustí vás do samého konce! Kniha je plná akce, dramatu, vtipů, zábavy a v neposlední řadě i lásky a vášně ❤️. Hlavní hrdinka je svá, svérázná, tvrdohlavá, nebojácná a osobitým způsobem drzá, věřím že si ji zamilujete stejně jako já . Zároveň se děj ale netočí jenom kolem jedné postavy a autorka nás postupně seznamuje s mnoha dalšími zajímavými postavami, v kterých se opravdu najdete (ať už jde o tvůrci duše, či nespoutané rebely) Osobně si myslím, že si knihu zamilují i čtenáři, kteří žánru fantasy příliš neholdují, kniha je tímto žánrem protkána velmi nenásilně. Děj krásně odsýpá a vám nezbývá nic jiného než hltat kapitolu za kapitolou. Příběh je plný emocí, které autorka krásně předává čtenáři . Hodnotím 5z5 protože opravdu nemám co vytknout. Téma, které je zde zpracováno je neotřelé, nové. Autorka vytvořila zcela nový svět, novou rasu a přitom se děj odehrává v 21.století a v tom všem spočívá kouzlo knihy JAL ❤️. Všem vřele doporučuji!

    Kniha, , 2021, 9788076505032

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda