Fantom staré pevnosti E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Napínavý příběh z bouřlivých časů za vlády Rudolfa II. a jeho bratra a následníka Matyáše České dějiny nabízejí spoustu různých tajemných a nevysvětlených událostí i zajímavých osobností. Jednou z nich je rozporuplná postava Václava Vchynského z Vchynic a Tetova, příslušníka starobylého českého rodu, který známe z pozdějších dějin jako rod… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Napínavý příběh z bouřlivých časů za vlády Rudolfa II. a jeho bratra a následníka Matyáše

České dějiny nabízejí spoustu různých tajemných a nevysvětlených událostí i zajímavých osobností. Jednou z nich je rozporuplná postava Václava Vchynského z Vchynic a Tetova, příslušníka starobylého českého rodu, který známe z pozdějších dějin jako rod Kinských. Jeho napínavý příběh se navíc odehrál v rušné době vlády Rudolfa II. a jeho bratra a následníka Matyáše.

Václav byl přítomen při pitvě císaře Rudolfa a veřejně zneuctil jeho srdce. Když pak ještě urazil majestát císaře Matyáše, byl odsouzen na doživotí a uvězněn v Kladské pevnosti. Jeho milující manželce bylo dovoleno, aby v pevnosti také pobývala a mohla se s ním alespoň jednou týdně setkat. Za dramatických okolností se jim oběma podařilo z pevnosti utéct.

Zora Beráková se ve svém nejnovějším románu pokusila vymyslet, jak se to vše odehrálo. A jakou úlohu sehrál tajemný fantom?

Sdílet 0

Nakladatel
MOTTO
jazyk
čeština
Počet stran
224
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Historický román z českých dějin z pera české autorky. Moc se mi líbil. Román nejen zajímavý a dobrodružný, ale také poučný.

    Kniha, MOTTO, 2016, 9788026705604

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda