Energetičtí upíři Jak se ubránit vysávání energie E-kniha

Energetičtí upíři Jak se ubránit vysávání energie E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jak rozpoznat vztahy, které nás okrádají o energii, jak se jim bránit a obnovit své zdraví a sílu. Od autorky bestsellerů Žena: Tělo a duše a Bohyně nestárnou Empatičtí, citliví lidé přirozeně vnímají život soucitně, se zájmem o druhé a jsou nositeli vnitřního světla. Zároveň jsou ale oblíbenou kořistí energetických upírů – lidí, kteří se… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jak rozpoznat vztahy, které nás okrádají o energii, jak se jim bránit a obnovit své zdraví a sílu.
Od autorky bestsellerů Žena: Tělo a duše a Bohyně nestárnou

Empatičtí, citliví lidé přirozeně vnímají život soucitně, se zájmem o druhé a jsou nositeli vnitřního světla. Zároveň jsou ale oblíbenou kořistí energetických upírů – lidí, kteří se na jejich energii přiživují, a to na všech úrovních – fyzické, citové i finanční.

Známá lékařka Christiane Northrupová představuje fenomén „energetických upírů“ a nabízí způsob, jak tyto negativně působící lidi ve svém okolí odhalit a získat zpět ztracenou energii. Své závěry opírá o nejnovější výsledky vědeckých výzkumů a uvádí příklady z vlastní praxe a života.

Northrupová popisuje dynamiku vztahu mezi empatickým člověkem a energetickým parazitem a ukazuje, jak „upíři“ využívají energii druhých k vlastnímu prospěchu. Nabízí praktické techniky, díky nimž se škodlivým vztahům můžete rovnou vyhnout, anebo se uzdravit, pokud už vás zasáhly. Jakmile rozpoznáte vzorce chování typické pro tyto nevyvážené vztahy, budete „upíry“ schopni identifikovat.

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
224
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 237 Kč Nápověda