DPH 2022 - zákon s přehledy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V 19. vydání praktické, osvědčené publikaci autor na 165 přehledech názorně „zobrazuje“ zákon o DPH ve znění platném k 1. 1. 2022. Tyto přehledy jsou vždy doplněny paragrafy zákona, čímž získáváte neocenitelného pomocníka. Názorné přehledy obsahují např.: novelu pronájmů nemovitých věcí, poukazy, kontrolní hlášení, kompletní přehledy… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V 19. vydání praktické, osvědčené publikaci autor na 165 přehledech názorně „zobrazuje“ zákon o DPH ve znění platném k 1. 1. 2022. Tyto přehledy jsou vždy doplněny paragrafy zákona, čímž získáváte neocenitelného pomocníka.

Názorné přehledy obsahují např.: novelu pronájmů nemovitých věcí, poukazy, kontrolní hlášení, kompletní přehledy druhů a úprav odpočtů, řetězové obchody, odpočet při krádeži zásob, podmínky ručení za nezaplacenou daň, kdo je nespolehlivá osoba, zjednodušený režim „call-off stock“, kdy a jak zálohový koeficient, opravy DPH, jak se změnou meziroční sazby daně, přenesení daňové povinnosti v tuzemsku, zdanění služeb v EU, poskytnutí služeb z EU a třetích zemí, změny režimu při registraci či zrušení a další.

V několika přehledech uvádí připravovanou zásadní změnu v zasílání zboží, které je nahrazeno novým termínem prodej na dálku. V příloze jsou uvedeny formuláře k DPH a seznam elektronicky poskytovaných služeb.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 246 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora