Člověk nula E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Dystopie oceňované ruské autorky pro čtenáře George Orwella a Aldouse Huxleyho Po globální katastrofě se počet lidí na planetě ustálil na třech miliardách – a to doslova. Nikdo neumírá, pouze se po dokončení jednoho života reinkarnuje. Rodina a vlast nic neznamenají, společnost je globalizovaná a centrální mozek řídí její bezchybný chod a udržuje… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dystopie oceňované ruské autorky pro čtenáře George Orwella a Aldouse Huxleyho

Po globální katastrofě se počet lidí na planetě ustálil na třech miliardách – a to doslova. Nikdo neumírá, pouze se po dokončení jednoho života reinkarnuje. Rodina a vlast nic neznamenají, společnost je globalizovaná a centrální mozek řídí její bezchybný chod a udržuje ji ve stavu permanentního štěstí. Každý systém ale jednou selže, a tak se narodí Zero, který se nikdy narodit neměl. Kdo je to? A co když je celý systém reinkarnací založen na lži?

Sdílet 0

Nakladatel
Kniha Zlín
jazyk
čeština
Počet stran
376
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Adéla Plívová registrovaný uživatel

    Knížka měla skvělý nápad, neotřelé prostředí. Na začátku chvíli trvá, než člověk pochopí styl psaní a jak se různé úrovně prolínají. Je potřeba dávat si pozor na to, že se prolíná více časových linií. Co mě ale naprosto zklamalo byl konec. Čekala jsem nějaké kompletní rozuzlení a osvětlení toho, co se vlastně stalo a co to všechno bylo. Ale bohužel žádný velký konec se nekonal a mě připadá jako kdyby mi chybělo pár kapitol. Knihu jsem dočetla s dost rozporuplnými pocity.

    Kniha, Kniha Zlín, 2020, 9788074739453

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda