Kybersex E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Představte si svět, ve kterém se člověk po dosažení dospělosti změní ve zvíře. Nebo jiný, kde každý vlastní dvě těla. A další, kde si můžete na černém trhu koupit vzpomínky po někom, kdo se jich zbavil. Co byste dělali, kdybyste na ulici viděli svoji vlastní mrtvolu? Na kterou stranu byste se postavili ve světě, který zešílí pod náporem nových… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Představte si svět, ve kterém se člověk po dosažení dospělosti změní ve zvíře. Nebo jiný, kde každý vlastní dvě těla. A další, kde si můžete na černém trhu koupit vzpomínky po někom, kdo se jich zbavil. Co byste dělali, kdybyste na ulici viděli svoji vlastní mrtvolu? Na kterou stranu byste se postavili ve světě, který zešílí pod náporem nových náboženství a nových vědeckých teorií, když se na noční obloze začnou objevovat podivné úkazy?
Patnáct povídek, odehrávajících se na pozadí alternativní verze reality, často s prvky dystopie, nebo s náznakem pseudo-historie, kde hlavní roli hraje jedinec a jeho boj se zavedenými pořádky, nebo naopak snaha se přizpůsobit a zapadnout.

Sdílet 0

Nakladatel
Epocha
jazyk
čeština
Počet stran
198
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Jaroslava Ptáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha obsahuje více příběhů, než jen kybersex. Příběhy jsou krátké ,ale některé jsou celkem zajímavé a stali by i za rozsáhlejší a hlubší rozvoj. Kniha je vhodna na lehké odreagování. Taková odpočinková.

    Kniha, Epocha, 2016, 9788075570079

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora