Srab E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Román o šikaně, neschopnosti vzdorovat a nechuti přijmout sám sebe Všechno to byla jen hra a přiznaná póza: zhudebňování hororové tematiky, stylizování se do rolí násilníků a vrahů, nošení děsivých masek na pódiu. Dokud Ripper nevzal do ruky skutečnou zbraň a nezměnil falešné pozérství v realitu.… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Román o šikaně, neschopnosti vzdorovat a nechuti přijmout sám sebe

Všechno to byla jen hra a přiznaná póza: zhudebňování hororové tematiky, stylizování se do rolí násilníků a vrahů, nošení děsivých masek na pódiu. Dokud Ripper nevzal do ruky skutečnou zbraň a nezměnil falešné pozérství v realitu. Pod povrchem to totiž už dávno vřelo. 

Kdo je Ripper? Mladý kluk, který má holku, budoucnost a dobře fungující kapelu. Jenže má taky despotického bratrance, sebevědomí, které je tak nízké, že se ani nedá podlézt, psychické problémy a obrovský vztek na někoho, kdo kdysi ublížil jeho přítelkyni. 

–––

Když se bavíme o násilí třeba mezi blízkými, celé to může navenek často vypadat jako drobnost, která vyšumí v zapomnění, hned jak lidi dospějí. Jenže následky můžou být obrovské, obzvlášť když chybí opora a ta situace trvá podstatnou část života: celoživotní pocit vlastní nedostatečnosti, zbytečnosti a tak dál. 

Způsob, jakým můj vypravěč celou situaci řeší, je dost extrémní. Tak doufám, že lidem, kterým dlouho někdo stál výhrůžně za zády a stále jim straší v hlavě, by ta kniha mohla něco říct. Ostatně její psaní bylo pro mě svým způsobem hodně osobní. 

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Šamšová registrovaný uživatel

    "Člověk musí dělat věci hlavně pro sebe. Jinak budeš vždycky sloužit jenom ostatním. Když neděláš věci pro sebe, nemůžeš je dělat pro druhý . Nejdřív musíš milovat sám sebe. Nejde lásku rozdávat, když ji nemáš sám k sobě." ROMÁN O ŠIKANĚ, NESCHOPNOSTI VZDOROVAT A NECHUTI PŘIJMOUT SÁM SEBE Na Festival Knižních závisláků v Ostravě jsem měla tu čest poznat autora této knihy a jako člověk mě svým vystupováním velmi zaujal. Mrzelo mě, že jsem na knihu nikde nenarazila. A teď po přečtení si říkám, jaká je škoda, že se o ní nemluví. Přitom prostředí kapely, klubů se často jako téma moc neobjevuje. Hlavní postava Ripper je mladý kluk, který má holku, vlastní kapelu a bratrance, který mu sráží už tak nízké sebevědomí. Každý máme svá tajemství, svou 13. komnatu a nejinak tomu je i u Rippera a jeho přítelkyně Andrey. Dokonce vulgarismy, které v knize jsou, tam jednoduše patří. A téma šikany je dnes velmi aktuální. Jako bonus jsou na konci knihy texty písní, které s kapelou hrají po klubech. Doufám, že o tomto autorovi se začne mluvit a že se jeho knihy dostanou více do povědomí.

    Kniha, Host, 2022, 9788027510849

  • 5 z 5 hvězdiček Miroslava Kolářová registrovaný uživatel

    Krásný večer #závisláci. Jsem tu s další recenzí, tentokrát na knihu, kterou jsem si ihned po besedě na #1. Knižním festivalu v Ostravě, který nechala podepsat od samotného autora #Přemysla Krejčíka Kniha, která určitě rozpoutá mnoho rozporuplnych názoru kvůli slovnimu obohacení. Za mne je kniha BRUTAL dobrá, velmi čtivě napsaná, nechybí zde žádná stránka. Je plná emocí, drsných sexu lechtivych situaci, vulgár, tak ten bych Teda vůbec neřešila, protože se sem MEGA HODÍ. MRZÍ MĚ JEDNA VĚC A TO JE VELMI SLABA PROPAGACE OD NAKLADATELSTVÍ #HOST. Tak a teď už k samotné knize. 📚SRAB📚 autor Přemysl Krejčík nákladatelstvi HOST 289 stran Ripper, hlavní hrdina který se konečně staví na vlastní nohy. Kamarád mu zajistí práci a ještě spolu s dalšími (kamarády) zakládají kapelu. Má spoustu věcí na práci chtějí vydat desku a začít s koncerty. Ale nic není dnes jednoduché. Mezitím se seznámí s Andreou, která jak sám později zjistí toho už má hodně za sebou.💏 Jeho nejbližší kamarád, jestli se tak dá nazvat člověk, který neustále toho druhého před ostatními ponižuje a nejen slovně, Manson zajde až tak daleko, že už sám Ripper přemýšlí o sobě samém...😉👀 Je opravdu tak neschopný, nemožný srab??? Pak ho jednou nakopne událost, která se mu přihodí s Petrou a ta ho vyhecuje... ALE může být lepší než je jeho kámoš??? Čas plyne a on se dozví hodně, hodně drsné tajemství, které zničilo Andreu a její život... V hloubi duše chtěl být s ní a být spolu šťastní, ale osud to vše zařídil úplně jinak... Možná.. Ripper zatouží po pomstě, ale neotočí se osud proti němu samotnému??? Na konci knihy emotivní texty písní jako bonus. 💔 Dávám ⭐⭐⭐⭐⭐5 z 5 a doporučuji si knihu přečíst. Kdo si v životě aspoň jednou něco podobného prožil, pochopí.

    Kniha, Host, 2022, 9788027510849

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 259 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora