Císařovy čepele E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kruh se uzavírá. Sázky jsou vysoko. A staré pravdy znovu ožijí… Císař byl zavražděn a ponechal císařství Annurian ve zmatku. Jeho potomci teď musejí pohřbít žal a připravit se k odhalení spiknutí. Císařova syna Valyna, který prochází výcvikem pro nejvražednější bojovou sílu říše, zastihne zpráva daleko za mořem. Očekává potíže, ale po… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kruh se uzavírá. Sázky jsou vysoko. A staré pravdy znovu ožijí… Císař byl zavražděn a ponechal císařství Annurian ve zmatku. Jeho potomci teď musejí pohřbít žal a připravit se k odhalení spiknutí.

Císařova syna Valyna, který prochází výcvikem pro nejvražednější bojovou sílu říše, zastihne zpráva daleko za mořem. Očekává potíže, ale po několika „nehodách“ a po varování umírajícího vojáka si uvědomí, že je v nebezpečí i jeho život. Než však může podniknout jakoukoliv akci, musí přežít žoldnéřskou brutální závěrečnou iniciaci.

Mezitím císařova dcera, ministryně Adare, pronásleduje otcova vraha přímo v sídelním městě. Dvorská politika jí může být osudnou, touží však po spravedlnosti. A Kaden, dědic říše, studuje ve vzdáleném klášteře. Tam nelítostným způsobem vyučují učedníci Prázdného boha a Kaden to musí zvládnout, aby získal jejich pradávnou moc. Když dorazí císařská delegace, umí už dost, aby dokázal vycítit zlé úmysly. Bude mu to však stačit k přežití, až se dají do pohybu dlouho skryté síly?

Sdílet 0

série
Kronika Netesaného trůnu 1. díl z 4
Další ze série
1. Císařovy čepele
2. Prozřetelnost ohně
3. Poslední smrtelné pouto
4. Lebky
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
533
datum vydání
1.01.2016
  • Petra Heřmanská Petra Heřmanská

    Ve všech dějových liniích se nám dostává různých druhů podezření, intrik, záhad a nebezpečí života, která se neustále stupňují, a i když si čtenář myslí, že už vyřešil tuto záhadu, nakonec je velmi překvapen. S velkým množstvím akce a napětí můžeme vše sečíst, podtrhnout, a vznikne skvělý a strhující první díl fantasy série Kroniky Netesaného trůnu.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Betka registrovaný uživatel

    Nikdy som nebola bohvieaký fanúšik fantasy, ale raz na dovolenke, keď už som prečítala svoju knihu, som si požičala túto od priateľa a bola perfektná. Možno sa trochu pomaly rozbieha, ale potom vás vtiahne do deja a je ťažké prestať čítať. V tomto momente už mám prečítanú aj druhú časť a chystám sa na tretiu.

    Kniha, Fantom Print, 2016, 9788073983574

  • 4 z 5 hvězdiček Sabina Meissnerová registrovaný uživatel

    Rozhodně mě to překvapilo. Bála jsem se podobnosti s jinými fantasy světy, ale autor vymyslel nový a zajímavý. Kniha byla plná akce a zvratů, ale přesto mi tam něco chybělo, abych mohla dát plný počet hvězd.

    Kniha, Fantom Print, 2016, 9788073983574

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 179 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora