Prozřetelnost ohně E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

„NEMŮŽEŠ VLÁDNOUT ŘÍŠI, DOKUD JI NEUVIDÍŠ V PLAMENECH!“ Vychází druhý díl epické fantasy ságy Kronika Netesaného trůnu! Vraždou císaře nic neskončilo. Starobylá rasa, ať už se jí říká stavitelé, vrahové dětí nebo csestriim, po sobě zanechala rozsáhlou síť portálů, jimiž dokáže projít pouze člověk nadobro zbavený emocí. Kaden, oficiální… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„NEMŮŽEŠ VLÁDNOUT ŘÍŠI, DOKUD JI NEUVIDÍŠ V PLAMENECH!

Vychází druhý díl epické fantasy ságy Kronika Netesaného trůnu!

Vraždou císaře nic neskončilo. Starobylá rasa, ať už se jí říká stavitelé, vrahové dětí nebo csestriim, po sobě zanechala rozsáhlou síť portálů, jimiž dokáže projít pouze člověk nadobro zbavený emocí.

Kaden, oficiální dědic Netesaného trůnu o této tajné zbrani mnoho neví. Co dalšího mu otec, zavražděný spiklenci, nestihl říci? Aby se dozvěděl víc, vydává se Kaden za tajemnými Ishieny, kteří o legendární rase vědí své…

Kadenova sestra Adare, nejstarší z císařových čepelí, prchá ze života v přepychu a vydává se na strastiplnou pouť, aby se pokusila najít spojence v Synech plamene, z nichž si tragickým omylem nedávno učinila nepřátele. A také aby bojovala proti bývalému milenci, brilantnímu generálovi a stratégovi, který ji zradil a zavraždil jejího otce.

Kdo se nakonec ujme vlády nad říší, která má nyní čelit novému nebezpečí v podobě krvelačného národa kočovníků? Valyn hui’Malkeenian, třetí císařova čepel a nejmladší císařské dítě, zběh od elitních kettralů, musí se zbytkem své letky opustit Kadena, aby se postavil další zhoubě, která mezitím nepozorovaně bujela těsně za hranicemi říše.

Nakladatelství FANTOM Print (www.fantomprint.cz) přináší druhý díl Kroniky Netesaného trůnu, který ukul Brian Staveley doslova ve žhavé výhni. V Prozřetelnosti ohně opět dokazuje, že je geniálním vypravěčem a mistrem sugestivních scén s přesně dávkovanou mírou napětí, který do epické fantasy vnáší ten správný svěží vítr.

Sdílet 0

série
Kronika Netesaného trůnu 2. díl z 4
Další ze série
1. Císařovy čepele
2. Prozřetelnost ohně
3. Poslední smrtelné pouto
4. Lebky
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
679
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Betka registrovaný uživatel

    Výborná kniha, skvelé zápletky a odhalenia. Kniha je ešte lepšia ako prvá časť. Postavy a dej sa počas knihy veľmi vyvinú a po dočítaní sa neviem dočkať aj poslednej časti. Odporúčam milovníkom fantasy, ale aj iným čitateľom.

    Kniha, Fantom Print, 2017, 9788073983772

  • 5 z 5 hvězdiček Val registrovaný uživatel

    Ešte vlani som čítala prvú časť série s názvom CÍSAŘOVY ČEPELE. Po dočítaní Prozřetelnosti,som si musela kúpit e-book,lebo som potrebovala vedieť, čo sa stalo môjmu miláčikovi Valynovi X(. No ale poďme pekne po poriadku. Čepeliam som dala 4*,aj keď bola kniha skvelá. Ťažko sa mi začítavalo a z troch hlavných postáv som si zamilovala vyššie spomenutého Valyna. Sestra Adare mala veľký potenciál, ktorý naplno ukázala v druhej knihe. Často som ju ľutovala, často obdivovala,no na konci som jej nevedela prísť na meno. Možno (asi určite) som celkom nepochopila jej počínanie. Prečo sa zachovala tak chladnokrvne?! Stále som z toho v šoku. No a tretí súrodenec, cisár Kaden hui'Malkeenian bol v prvej časti fackovacím panákom mníchov,ale žasla som ako sa prejavil,vzchopil, začal politikárčiť, taktizovať a preukázal svoju prefíkanosť vo viacerých situáciách.Aj keď sa mi opäť kniha čítala pomalšie (drobnejšie písmo, väčší formát),toto bolo proste WAU! Od samého začiatku sa niečo dialo. Autor nadviazal tam,kde skončil a čitateľovi nedal vydýchnuť. V beznádeji Adare a túžbe po pomste keď zistila,kto zavraždil jej otca, cisára,urobila viacero obdivuhodných rozhodnutí. Valyn chránil svojho brata Kadena a on sa snažil ochrániť trón. V knihe boli zaujímavé rodinné stretnutia aj nutné odlúčenia. Kopec,kopec nečakaných zvratov a situácii, ktoré by ste rozhodne nepredpokladali. Tiež plno bojových scén, dosť násilia až brutality. Páčilo sa mi, ako Brian z,na prvý pohľad, nezaujímavých vedľajších postáv spravil postavy, ktoré hýbu dejom! Naozaj perfektné! Na scénu vstúpili vraj vyhynutý csestriim, krvilační Urghulovia, nenápadná Triste mala veľký podiel na zápletkách (a to som si myslela, že ju nechajú v horách XD ),kettralovia, lebka Pyrre, či údajne mŕtvy lích Balendin. Fantasy až tak často poslednú dobu nečítam a ak ste aj verní inému žánru, nič to,po tejto sérii rozhodne siahnite! Ja už sa neviem dočkať,kedy dočítam poslednú časť,aby som vedela ako to so súrodencami a najmä s ohrozeným Netesaným trónom dopadne.

    Kniha, Fantom Print, 2017, 9788073983772

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora