Cesta do Babylonu E-kniha

Cesta do Babylonu E-kniha

Součástí série: Knihy Babylonu 1. díl z 2

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Pokud chce Thomas Senlin zachránit svou ženu, musí se z tichého knihomola proměnit v muže činu. Vznešená a prastará babylonská věž je nejúžasnější div světa, sestávající z nesčetných prstencových říší naskládaných na sebe jako vrstvy svatebního dortu. Je světem géniů a tyranů, vzducholodí a parních… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pokud chce Thomas Senlin zachránit svou ženu, musí se z tichého knihomola proměnit v muže činu.

Vznešená a prastará babylonská věž je nejúžasnější div světa, sestávající z nesčetných prstencových říší naskládaných na sebe jako vrstvy svatebního dortu. Je světem géniů a tyranů, vzducholodí a parních strojů, neobyčejných zvířat i záhadných vynálezů.

A je to také letovisko, kde chce strávit líbánky ředitel malé venkovské školy Thomas Senlin se svou ženou Maryou. Krátce po příjezdu však Thomas manželku ve víru turistů, starousedlíků a podvodníků ztratí. Ve snaze ji najít se vydává na hrdinskou pouť, během které musí překonat řadu nástrah — zradu, pokus o vraždu i namířené hlavně létající pevnosti.

První díl knižní série o Thomasi Senlinovi vydal Josiah Bancroft vlastním nákladem. Cesta do Babylonu si navzdory minimální reklamě získala u čtenářů mimořádnou oblibu, a tak v roce 2018 vyšla znovu, tentokrát již v řádném nákladu. Vřelé přijetí si vysloužila i od kritiků a deník The Washington Post ji zařadil mezi pět nejlepších fantasy knih roku 2018.

––––

Mimořádný debut, hodný rozruchu, který ho provází. Krásně napsané a velmi zajímavé mistrovské dílo, které mě donutilo otáčet stránku za stránkou a neustále stát Senlinovi po boku.
- Fantasy Book Review

Cesta do Babylonu je jednou z nejlepších knih, jaké jsem v posledních letech četl. Polapila mě a nemohl jsem uniknout, dokud jsem ji o tři dny později nedočetl.
- Mark Lawrence, autor trilogie Roztříštěná říše

Kromě bohatého a výrazného stylu je román pozoruhodný Bancroftovým vyobrazením Senlina, dobrého člověka v zoufalé situaci, a způsobem, jakým se mění v důsledku zkušeností, kterých nabývá cestou vzhůru. Cesta do Babylonu sbírá nadšené ohlasy oprávněně.
– The Guardian

Sdílet 0

série
Knihy Babylonu 1. díl z 2
Další ze série
1. Cesta do Babylonu
2. Záhada Sfingy
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
431
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora