Do hrobu si to nevemu...

Autor Karel Šíp

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Glosy a vzpomínky Karla Šípa, které vás zasáhnou přímo do bránice Vážený a milý čtenáři. Oceňuji tvůj vkus, protože tě zaujala tato knížka. Asi bys rád věděl, co uvnitř najdeš. Takhle. V běhu času se mi sejdou nápady, úvahy i zasuté vzpomínky, o které se chci podělit. Takže se třeba dočteš, jak jsem poznal Karla Gotta a co jsem o něm zatím nikomu… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Glosy a vzpomínky Karla Šípa, které vás zasáhnou přímo do bránice

Vážený a milý čtenáři. Oceňuji tvůj vkus, protože tě zaujala tato knížka. Asi bys rád věděl, co uvnitř najdeš. Takhle. V běhu času se mi sejdou nápady, úvahy i zasuté vzpomínky, o které se chci podělit. Takže se třeba dočteš, jak jsem poznal Karla Gotta a co jsem o něm zatím nikomu neřekl. Představím ti i svůj názor na přistání na Marsu. A nejrůznější záhady. Ty mě zajímaly odjakživa. Víc už musíš zjistit sám – snad se u toho zasměješ v míře vrchovaté.

Sdílet 0

Nakladatel
XYZ
jazyk
čeština
Počet stran
168
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 1 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Lituji, že jsem za ní dal 2 stovky. Oběd v jídelně by byl lepší investice. Hned v úvodu jsem se dozvěděl, že si mám představit politiky, abych se zasmál, víc než účelové je to trapné. Kniha táhlá, nudná, bez života. No, dalo by se toho říct více, ale přesně to napsal pode mnou v komentáři pan David, takže na tom budu stejně.

    Kniha, XYZ, 2021, 9788076830066

  • 5 z 5 hvězdiček Marcela Sklářová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Klasický Karel Šíp se svým laskavým humorem.

    E-kniha, XYZ, 2021,

  • 1 z 5 hvězdiček David registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak tohle si pan Šíp do hrobu klidně vzít mohl.... Dočetl jsem jen ze zvědavosti, jestli se objeví nějaký dobrý kousek inteligentního humoru. Neobjevil. O bezcenosti obsahu jsem přestal pochybovat už daleko dříve. Kupoval jsem pro sebe na základě jména autora, tudíž z respektu k tomuto člověku vynechám další komentář.

    Kniha, XYZ, 2021, 9788076830066

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora