Catwoman - Zlodějka duší E-kniha

Catwoman - Zlodějka duší E-kniha

Součástí série: Ikony DC 3. díl z 4

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Po Wonder Woman a Batmanovi přichází třetí díl úspěšné série o mládí superhrdinů. Kočičí žena z pera bestsellerové Sarah J. Maasové.  Je čas zjistit, kolik životů tahle kočka vlastně má. Selina Kyleová se po dvou letech vrací do Gothamu, ovšem tentokrát jako Catwoman. Hraje nebezpečnou hru na kočku a myš, domlouvá zvláštní spojenectví, v… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Po Wonder Woman a Batmanovi přichází třetí díl úspěšné série o mládí superhrdinů. Kočičí žena z pera bestsellerové Sarah J. Maasové. 

Je čas zjistit, kolik životů tahle kočka vlastně má. Selina Kyleová se po dvou letech vrací do Gothamu, ovšem tentokrát jako Catwoman. Hraje nebezpečnou hru na kočku a myš, domlouvá zvláštní spojenectví, v noci se zaplétá s Batwingem a ve dne s pekelně krásným sousedem Luciusem Foxem. Přestože si myslí, že své minulosti unikla, šeredně se mýlí. Zvládne obětovat to, co je jejímu srdci nejbližší?

Sdílet 0

Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
392
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Adéla Rosípalová registrovaný uživatel

    Sarah J. Maas ve své pravé formě. Má to spád, je to neskutečně vtipné, během čtení se mi několikrát zatajil dech a málem jsem uronila slzičku. Nejsem fanoušek DC, takže se nevyznám v tom, jak moc si to autorka upravila podle obrazu svého, ale jsem spokojená tak, jak s touto autorkou vždycky bývám. Maas se vším všudy.

    Kniha, CooBoo, 2019, 9788075447531

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora