Bílý Afričan E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Život jednoho obyčejného mladíka od základu změní nabídka pracovní cesty do Mosambiku. Ze stereotypního způsobu života se na horké africké půdě stává dobrodružství. Každý den je jiný a plný mimořádných zážitků. Jenže po třech letech práce a podnikání přichází další dramatická změna – kvůli politickému převratu nechává autor v Africe úplně všechno… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Život jednoho obyčejného mladíka od základu změní nabídka pracovní cesty do Mosambiku. Ze stereotypního způsobu života se na horké africké půdě stává dobrodružství. Každý den je jiný a plný mimořádných zážitků. Jenže po třech letech práce a podnikání přichází další dramatická změna – kvůli politickému převratu nechává autor v Africe úplně všechno včetně snoubenky a vrací se domů. V Česku začíná nová životní etapa, ale i v té se dějí neuvěřitelné věci… Autobiografický cestopisný román o situacích, které život přináší, když to nejmíň čekáte. Ale i o snech, které se mohou změnit v realitu.

Sdílet 0

Nakladatel
Pointa Publishing
jazyk
čeština
Počet stran
200
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 1 z 5 hvězdiček P. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Bohužel po přečtení většiny cestopisů ze zdejší knihovny je toto největší zklamání. Nevím, jestli je to stylem psaní autora, nicméně kniha působí jakoby byla vymyšlená, nebo je autor opravdu velký egoista. Možná je to tím, že kniha působí spíše jako životopis než cestopis. Díky velkému časovému rozpětí působí kniha neuspořádaně, nevíte o jaké době se mluví, pár stránek a najednou jste o 10 let dále. Po 60% přečtení knihy odkládám na neurčito.

    E-kniha, Pointa Publishing, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Petr Bartik registrovaný uživatel

    Každý v mem okolí mi potvrdil, ze kniha se čte jedním dechem. A potvrzuji to i recenze. Příběh mě opravdu nadchnul, až jsem zalitoval, ze jsem v životě tolik necestoval. Daniel je nesmírně odvážný, ale zas svou kuraz zaplatí.

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076501317

  • 4 z 5 hvězdiček Jarka V. registrovaný uživatel

    Rychlé, stručné, dobrodružné, zajímavé. Poskytuje pohledy, zakládající se na vlastních prožitcích a zkušenostech. Ráda si přečtu i jiné jeho knihy.

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076501317

  • 5 z 5 hvězdiček Naďa registrovaný uživatel

    S velkým zájmem jsem v knize sledovala příběhy z autorova cestování. Kniha je plná napětí a pravdivě ukázala klady i zápory života v jiném světě. Rozhodně mě obohatila nejen o mnoho poznatků a informací tím, jak vypadá svět v jiných zemích. V dnešní divoké době covidu, spojené s nejistotou, nám nezbývá než doufat, že se také ještě někdy někam podíváme. Rozhodně se k ní budeme často vracet nejen my, ale i další generace. Za knihu včetně autogramu moc děkuji.

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076501317

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda