Báječný čas života E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Šestadvacetiletá Erin má všechno, o čem kdy snila – skvělou práci, milujícího snoubence a nejlepší kamarádku, na kterou se může vždy spolehnout. Nebo si to aspoň myslela, než snoubence a kamarádku přistihla spolu v posteli. Její život je v troskách a ona se rozhoduje od něj odstřihnout a přestěhovat se jinam. Osmasedmdesátiletá Lydia,… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Šestadvacetiletá Erin má všechno, o čem kdy snila – skvělou práci, milujícího snoubence a nejlepší kamarádku, na kterou se může vždy spolehnout. Nebo si to aspoň myslela, než snoubence a kamarádku přistihla spolu v posteli. Její život je v troskách a ona se rozhoduje od něj odstřihnout a přestěhovat se jinam.

Osmasedmdesátiletá Lydia, otřesená z náhlé ztráty manžela, krátce po jeho smrti zjistí, že jí nejen zdaleka neříkal všechno, ale navíc ji zanechal v ochromujících dluzích. Aby je byla schopna splatit, rozhodne se pronajmout jeden z pokojů svého domu. A tak se seznámí s Erin.

Obě sarkastické, ale citlivé ženy si padnou do oka, a když spolu později na půdě Lydiina domu naleznou dopis od Jacka, Lydiiny první lásky, se kterým nemluvila už padesát let, a navíc se pokusí oživit Lydiin původní obchod se starožitnostmi, pouštějí se do možná největšího dobrodružství svého života.

Dojemný, ale s vtipem vyprávěný příběh provází láska v každém slova smyslu – přátelská, mateřská i romantická. Román Báječný čas života je plný smutku, slz a zrady, které ale dokáže překonat přátelství, odvaha do nového začátku, smysl pro humor a snad i láska.

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Romana Novotná registrovaný uživatel

    Kniha kde se pořád něco děje, která nenudí , čte se velmi lehce - nic složitého, prostě kniha na pohodu.

    Kniha, Metafora, 2020, 9788076250857

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 297 Kč Nápověda