Muž, který už nikdy nebude spát vedle mě E-kniha

Muž, který už nikdy nebude spát vedle mě E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

„Dívám se na muže spícího vedle mě, který od zítřka navždycky bude mým bývalým manželem a pravděpodobně už nikdy nebude usínat po mém boku…”  Příběh začíná během poslední noci společného života po jedenácti letech manželství, které pomalu dozrálo k rozchodu. Lucie posléze prochází situacemi, bolestnými a někdy až komickými… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„Dívám se na muže spícího vedle mě, který od zítřka navždycky bude mým bývalým manželem a pravděpodobně už nikdy nebude usínat po mém boku…” 

Příběh začíná během poslední noci společného života po jedenácti letech manželství, které pomalu dozrálo k rozchodu. Lucie posléze prochází situacemi, bolestnými a někdy až komickými, které jí tato změna přináší do života.  

Niterné vyprávění plné osobních vzpomínek na dětství a drobných příhod všedního života postupně vykresluje celý Luciin příběh a ukazuje ji jako dceru, matku, sestru, kamarádku i ženu. V dětství neustále zastíněnou starší sestrou, s otcem skrývajícím zásadní tajemství a chladnou, sebestřednou matkou, jejíž život nabere ke konci dramatický obrat. Lucie je silná, upřímná hrdinka s realistickým pohledem na svět. Prochází všemi nejistotami a naprostou destabilizací, které rozvod přináší dospělé ženě, matce dítěte, a celé její rodině. Někdy si je úplně jistá svým rozhodnutím i tím, že svého bývalého muže už nemiluje, jindy má pochybnosti…

Výborně napsaný román úspěšné argentinské spisovatelky s lehce nostalgickým nádechem přiměje čtenářky k novému pohledu na vlastní citový život. „Muž, který už nikdy nebude spát vedle mě” je zamyšlením nad láskou, manželstvím a osamělostí. 

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
176
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.3 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Martina Pollnerova registrovaný uživatel

    Takové nijaké, ani zle ani dobré.

    Kniha, Metafora, 2019, 9788076250512

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh Lucie, která od rozvodu se svým manželem přemýšlí nad svým životem, manželstvím i bývalým manželem. Popisuje situace, které jsou pro ni nové. Některé bolavé, jiné až komické. Potřebovala jsem něco jednoduchého, milého, odpočinkového a přesně to jsem od této knihy dostala. Budete ji mít přečtenou za jeden večer, ale je v ní toho spoustu… Není tu žádný velký děj, i když příběh určitý vývoj má, ale spíš je to rozjímání nad stavem života hlavní hrdinky. Myšlenky a postřehy jsou ze života a díky nim se v příběhu můžete třeba i sami najít. Krátké kapitoly, jednotlivé příhody a zážitky, nám ukazují ucelený obrázek o tom, jak Lucie vnímá své manželství a svůj život. Díky tomu, že jsem v podobném věku jako hlavní hrdinka, mi to přijde blízké a dokážu se do ní dobře vcítit. Je to úsměvné i dojemné, milé, i když o vážných věcech. Díky knize se dostaneme do Argentiny, krásné, energické prostředí. Co mám v příbězích ráda, tak zmínky o jiných knihách a o lásce k nim, a i to tady najdeme. Jsou tu použity krásné věty, nádherné myšlenky, čtení jsem si opravdu užívala. Celkově mi bylo v příběhu dobře a myslím, že je to kniha, kterou si v budoucnu ještě přečtu.

    E-kniha, Metafora, 2019,

  • 3 z 5 hvězdiček Romana Novotná registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Na mě to zapůsobilo jako kdyby místo kamarádky přišla kniha a já místo abych poslouchala tak jsem četla. Takže i tak se dá napsat trochu jiná, ale dobrá kniha.

    Kniha, Metafora, 2019, 9788076250512

  • 4 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Nečekejte typický příběh. Jde spíše o myšlenky a dojmy ženy po rozvodu, kdy se učí žít bez své druhé polovičky, přemýšlí nad celým manželstvím, pokouší se jít dál a dělat věci, co manželstvím "ztratila". Ne každému taková kniha sedne, ale určitě bych ji nezavrhovala. Má to čtenáři co dát, pokud ji čte "ten správný". Má své kouzlo a jsem ráda, že jsem si ji přečetla.

    Kniha, Metafora, 2019, 9788076250512

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda