333 tipů a triků pro digitální video

Autor Milan Lajdar

E-kniha

333 tipů a triků pro digitální video E-kniha

Autor Milan Lajdar

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Láká vás digitální video, ale nevíte kde začít? Chcete, aby byly vaše krátké filmy, klipy, záznamy oslav či dovolené poutavé a diváci od nich neodcházeli znudění po několika minutách? Naučte se pomocí sbírky těch nejužitečnějších postupů a řešení natáčet perfektní a atraktivní videa. Zkušený autor, který se v oblasti videa pohybuje již řadu let,… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Láká vás digitální video, ale nevíte kde začít? Chcete, aby byly vaše krátké filmy, klipy, záznamy oslav či dovolené poutavé a diváci od nich neodcházeli znudění po několika minutách? Naučte se pomocí sbírky těch nejužitečnějších postupů a řešení natáčet perfektní a atraktivní videa.

Zkušený autor, který se v oblasti videa pohybuje již řadu let, vás v krátkých radách a návodech seznámí nejen se základy, ale i s řadou pokročilých technik a postupů, jak natočit kvalitní materiál. Užitečné tipy zde najdou začátečníci, pokročilí i profesionálové, kteří se s digitálním videem setkávají denně. Jednotlivé rady jsou přehledně členěny do tematických sekcí, a nalezení požadované odpovědi je tak dílem okamžiku.

Publikace vás mimo jiné naučí, jak:
- Vybrat vhodnou kameru a příslušenství
- Přizpůsobit nastavení kamery natáčenému prostředí
- Nasvítit scénu a použít vhodné osvětlení
- Při natáčení pracovat se zvukem
- Vytvořit scénář a dodat filmu děj
- Spolupracovat s dalšími členy natáčecího štábu
- Sestříhat natočený materiál do konečné podoby

O autorovi:
Milan Lajdar vystudoval pedagogickou fakultu v Hradci Králové a postgraduálně katedru dokumentární tvorby FAMU v Praze. Pracuje jako publicista, kameraman a režisér, rovněž se zabývá multimediálními projekty. Jako externista učí videotvorbu a kinematografii na Střední škole aplikované kybernetiky v Hradci Králové, podílí se na vzdělávacím projektu Institutu dalšího vzdělávání Univerzity Hradec Králové „Média a multimédia v pedagogické praxi: Digitální video ve výuce“ apod.

Sdílet 0

Nakladatel
Computer Press
jazyk
čeština
Počet stran
192
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda
Další knihy autora