jQuery pro neprogramátory E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Chcete své webové stránky změnit na interaktivní a živou prezentaci, se kterou budou její návštěvníci rádi pracovat? Naučte se pomocí knihovny jQuery UI vytvářet funkčně bohaté a uživatelsky přívětivé weby, na něž se budou jejich uživatelé rádi vracet. V devíti kapitolách se postupně seznámíte se základy knihoven jQuery a zejména jQuery UI, na… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Chcete své webové stránky změnit na interaktivní a živou prezentaci, se kterou budou její návštěvníci rádi pracovat? Naučte se pomocí knihovny jQuery UI vytvářet funkčně bohaté a uživatelsky přívětivé weby, na něž se budou jejich uživatelé rádi vracet.

V devíti kapitolách se postupně seznámíte se základy knihoven jQuery a zejména jQuery UI, na které navazují další, pokročilejší techniky. Autor vám na řadě praktických a plně funkčních příkladů ukáže, jak webové prezentaci přidat další funkce, které návštěvníkovi stránek zpříjemní jejich čtení a používání. Dozvíte se, jak vylepšit svůj web o praktické prvky (formuláře, galerie, multimédia), jejichž používání bude návštěvníky bavit a nevyžene je při prvním špatně zadaném vstupu.

Publikace vás mimo jiné naučí:
* Měnit vzhled stránek pomocí motivů
* Rozmístit navigaci a zpřehlednit tak webovou prezentaci
* Kontrolovat data zadaná do formulářů
* Implementovat do webové aplikace přesouvání prvků myší
* Vypisovat seznamy a umožnit jejich další řazení
* Přidat na stránky multimediální obsah
* Vytvořit uživatelsky přívětivou fotogalerii

O autorovi:
Ondřej Baše je zkušený programátor webových aplikací, které vyvíjí především s použitím jazyků JavaScript, PHP, HTML a CSS. Při vývoji využívá i oblíbených knihoven jQuery a jQuery UI. Přeložil také řadu titulů o webových technologiích.

Sdílet 0

Nakladatel
Computer Press
jazyk
čeština
Počet stran
368
datum vydání
1.01.0000

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 389 Kč Nápověda