Drony - fotografování z ptačí perspektivy E-kniha

Drony - fotografování z ptačí perspektivy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Ať už jste ryzí začátečníci, kteří teprve zvažují nákup prvního dronu, či jste modeláři stavějící svůj vlastní létající stroj, v této knize naleznete shrnutí současných hlavních poznatků o tom, co drony jsou, jak létají, jak se ovládají a hlavně – jak se s nimi fotografuje a natáčejí videa. Neotřelá perspektiva ptačího pohledu má sílu… Přejít na celý popis

  • 268 Kč s DPH Dostupné u dodavatele

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ať už jste ryzí začátečníci, kteří teprve zvažují nákup prvního dronu, či jste modeláři stavějící svůj vlastní létající stroj, v této knize naleznete shrnutí současných hlavních poznatků o tom, co drony jsou, jak létají, jak se ovládají a hlavně – jak se s nimi fotografuje a natáčejí videa.

Neotřelá perspektiva ptačího pohledu má sílu diváka doslova uhranout, usadit ho do křesla a donutit jej sledovat záběry světa, který je shora mnohdy hezčí, půvabnější a mystičtější než z naší lidské perspektivy. Jenomže koupit dron a vyletět z krabice nestačí. Létání s drony má mnoho specifik, bez nezbytných základních znalostí nejen fyziky, ale i správného nastavení kamer, využívajícího každého paprsku slunečního světla, to prostě nejde.

Pokud vás drony zaujaly a chcete-li si i vy donést domů z vašeho výletu úchvatné a profesionálně působící záběry, tato kniha je určena právě vám. Napsali ji naši přední čeští odborníci, kteří umí s drony doslova kouzlit, a kteří si nic nenechali pro sebe, včetně svých krušných začátků.
 

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
108
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda