Život s vysokou inteligencí Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Vysoká inteligence je v povědomí lidí automaticky spojovaná s úspěchem a skvělým životem. Málokoho napadne, že to ale může být přesně naopak, že spousta nadaných lidí, pokud správně neporozumí své odlišnosti, může prožít nenaplněný život plný utrpení, problémů, nepochopení, odmítání a předstírání. Velmi chytří lidé se často cítí osaměle, trpí… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vysoká inteligence je v povědomí lidí automaticky spojovaná s úspěchem a skvělým životem. Málokoho napadne, že to ale může být přesně naopak, že spousta nadaných lidí, pokud správně neporozumí své odlišnosti, může prožít nenaplněný život plný utrpení, problémů, nepochopení, odmítání a předstírání. Velmi chytří lidé se často cítí osaměle, trpí nedostatkem sebedůvěry a až přílišnou citlivostí a zranitelností. Mívají pocit, jako by byli z jiné planety. Tím, že mají odlišný způsob myšlení a prožívání, bývají mnohdy nepochopeni, což vede k ještě většímu uzavírání se do sebe. Tato výjimečná audiokniha jim odhalí cesty k nalezení štěstí, seberealizaci a plně prožitému životu. Čím dříve je poznají, a to nejlépe už v dětském věku, tím méně času v životě promarní zbytečnými pokusy být jako ostatní, přizpůsobit se. Autorka, zkušená lektorka a terapeutka, velmi empaticky a s osobní zkušeností přináší poprvé na český trh komplexně zpracovanou problematiku nadaných dospělých a dětí. Monika Stehlíková Monika Stehlíková je lektorka a terapeutka. Vede kurz určený pro učitele s názvem „Rozvoj pozornosti a všímavosti žáků“ byl akreditován MŠMT ČR. Monika Stehlíková se ve své práci také hodně věnuje dětem a dospívajícím, a to v rámci workshopů a kroužků Sociálního a emočního učení a všímavosti. S nadanými dětmi pracuje individuálně formou koučinku nebo terapie. Autorka je také mentorkou a příležitostně publikuje a přednáší. Původně vystudovala bohemistiku, francouzštinu, pedagogiku a pedagogickou psychologii na Pedagogické fakultě UK a postgraduálně Řízení podniku na IFTG/IAE při Univerzitě Jean Moulin III. v Lyonu. Pracovala ve školství a ve firemním prostředí. Posléze se zaměřila na studium mindfulness a psychoterapie ACT a především na téma nadaných a nadání. S tématem nadaných jedinců, osobnostním rozvojem a meditací má dnes dvacetiletou osobní zkušenost. Vendula Fialová Vendula má herecké angažmá v Divadle pod Palmovkou. V ostravském studiu České televize působila jako “rosnička” moderátorka zpráv o počasí. Mohli jste ji vidět v seriálech jako Ordinace v Růžové zahradě a Policie Modrava. Profesionálně tančila, zpívá a nyní nově moderuje na Hitrádiu City.

Sdílet 0

Nakladatel
ProgresGuru
datum vydání
30.06.2018
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
06:30:16

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Luboš Šlapanský registrovaný uživatel

    Tuto knihu jsem kupoval se značnou skepsí, ale musím uznat, že hned po několika stranách mě vyvedla z omylu. Ať už patříte mezi nadané, kde vám pomůže pochopit sama sebe a osvětlí některé otázky ohledně vašich vnitřních pochodů. Stejně tak jako pomůže ostatním porozumět nadaným a vcítit se do jejich „kůže“, i když to není zřejmě úplně jednoduché. Z mého pohledu výborná kniha, kterou by si měl přečíst ať už nadaný, nebo jeho blízký.

    Kniha, Grada, 2016, 9788027101016

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Výborná kniha psaná fundovaně a hutně bez zbytečného balastu a popularizačních výrazů či zjednodušujících zkratek. Text vhodně doplňován odkazy na další odbornou literaturu.

    Kniha, Grada, 2016, 9788027101016

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora