Všemi dary obdarovaná Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Desetiletá Melanie žije spolu s dalšími dětmi ve vězení na vojenské základně, kde se pod přísným dohledem vzdělává. Nadprůměrně inteligentní dívka miluje staré řecké báje a za svou spřízněnou duši považuje zbožňovanou učitelku.… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Desetiletá Melanie žije spolu s dalšími dětmi ve vězení na vojenské základně, kde se pod přísným dohledem vzdělává. Nadprůměrně inteligentní dívka miluje staré řecké báje a za svou spřízněnou duši považuje zbožňovanou učitelku. Zato nemilosrdného seržanta Parkse, který děti hlídá jako dráb, Melanie nesnáší. Stejně jako doktorku Caldwellovou, jež si občas nechá do laboratoře přivést některého z jejích spolužáků, kteří už se odtamtud nevrátí. Holčička si však nepamatuje, že by kdy poznala jiný svět, než žalář v základně obklopené zpustošenou krajinou, v níž stejně jako ve zbytku země vládnou hladovci - kanibalská monstra, která při honu za lidským masem nic nezastaví. Když je základna napadena, podaří se Melanii, slečně učitelce, seržantu Parksovi, doktorce Caldwellové a vojínu Gallagherovi utéct. Společně se vydávají na cestu do Majáku, posledního místa v Británii, které se podařilo od nákazy uchránit. Jenže budou Melanii v Majáku chtít, když ji v blízkosti lidí popadá zoufalý hlad, jaký ještě nezažila? Filmovou adaptaci románu (2016) natočil s herci jako Gemma Artertonová, Glenn Closeová a Paddy Considine režisér Colm McCarthy, který se podílel na kultovních seriálech Sherlock a Pán času (Doctor Who).

Sdílet 0

interpreti
Dana Černá | Klára Sedláčková-Oltová | Vasil Fridrich
série
Všemi dary obdarovaná 1. díl z 2
Další ze série
1. Všemi dary obdarovaná
2. Chlapec na mostě
kategorie
Audioknihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy » Sci-fi
Témata
zfilmováno
Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
22.11.2016
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
12:51:08

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Štěpánka Hyblerová registrovaný uživatel

    Kniha má zvláštní styl psaní, který mě neustále nutil číst dál a dál. Měla jsem co dělat, abych se neustále neotáčela, jestli za mnou není hladovec. To britské ponuré prostředí dává knížce ještě víc strašidelnou atmosféru. Já jsem s knihou spokojená ;-)

    Kniha, Host, 2016, 9788074917837

  • 4 z 5 hvězdiček Nik Testovací registrovaný uživatel

    Zajímavý námět z dystopické budoucnosti, příjemný autorský styl, nápadité vyprávění příběhu prostřednictvím několika hlavních postav, vyvážený kontrast brutality a soucitu a nečekaný závěr dělají z knihy téměř povinnou četbu pro všechny fanoušky sci-fi, hororu a vyznavače zombie. Do zmíněné skupiny nepatřím, proto dávám jen čtyři hvězdy. Pominu li však averzi k tématu, musím uznat, že je kniha skutečně dobře napsaná.

    Audiokniha (mp3), OneHotBook , 2016,

  • 5 z 5 hvězdiček Jarka registrovaný uživatel

    Rozečtené, hodně napínavé

    Kniha, Host, 2016, 9788074917837

  • 4 z 5 hvězdiček Jarmila Verebelyová registrovaný uživatel

    Zajímavá kniha občas jsem se v ní že začátku ztrácela ale nakonec se dobre rozjela i když konec byl dost nečekaný :) přesto zajímavé čtení

    Kniha, Host, 2016, 9788074917837

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza registrovaný uživatel

    Knihu jsem dostala darem a byla jsem na ni velmi zvědavá, protože jsem o ní vůbec neslyšela. Čtenář se dostane do světa, kde se většina populace proměnila v hladovce a ti co přežili, se nyní musí skrývat za zdmi vojenského opevnění nazývaného Maják. Velice dobře se četla a ze začátku vůbec neví, co si o situaci myslet, než mu dojde v jakém světě se ocitl. Akorát zakončení mi přišlo trošku nezvyklé, dost na zamyšlení jestli to byl vlastně dobrý nebo špatný konec.

    Kniha, Host, 2016, 9788074917837

  • 5 z 5 hvězdiček Adriana Dosedělová registrovaný uživatel

    Kniha má dystopický charakter. Je zvláštně napsaná, ale to jí není na škodu, protože se mi velmi líbí. Zhltla jsem ji během jednoho dne.

    Kniha, Host, 2016, 9788074917837

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora