Krysí ostrov a jiné povídky Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Pomsta a spravedlnost, láska až za hrob a palčivá nenávist. Oko za oko, zub za zub. Vyprávění o odplatě z postpandemické Ameriky, zpověď vědce, který objevil lék proti stárnutí, střet zabijáků připomínající šachovou partii, soupeření dvou mladíků o tutéž dívku a synův boj s otcem o dědictví. Mrazivé příběhy ukazují nedalekou budoucnost, v níž se… Přejít na celý popis

Velikonoční sleva 20 % pro všechny členy Klubu Knihy Dobrovský Za klubovou kartičku od zajíčka slevičku. A rovnou 20 % na celý nákup! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pomsta a spravedlnost, láska až za hrob a palčivá nenávist. Oko za oko, zub za zub. Vyprávění o odplatě z postpandemické Ameriky, zpověď vědce, který objevil lék proti stárnutí, střet zabijáků připomínající šachovou partii, soupeření dvou mladíků o tutéž dívku a synův boj s otcem o dědictví. Mrazivé příběhy ukazují nedalekou budoucnost, v níž se zhroutila tradiční společnost. Spolehnout se dá už jen na rodinu a blízké přátele – a někdy ani to ne.

Sdílet 0

Nakladatel
Voxi
datum vydání
30.11.2022
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
12:23:45
  • Zdeněk Gothard Zdeněk Gothard

    Chybí mi Harry Hole, ale musím konstatovat, že tenhle autor je mnohem víc než jen Harry a jeho tvorba mě nepřestává bavit. Četbu doporučuji všem fanouškům severských krimi, ale díky povídkovému formátu se bude líbit i čtenářům, kteří nejsou úplně detektivně založení.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 18 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Miroslav Gottwald registrovaný uživatel

    Výborná sbírka, čte se to "samo" a je to místy opravdu lahůdka... Zhltnuto během jednoho dne. Plný počet hvězdiček nedávám, jelikož... prostě mi chybí po dvou sbírkách povídek ROMÁN a ten "starý" Nesbo, temný, existenciální a brutální ve stylu knih kde figuruje Harry Hole... tu sérii bych si ppřál nekonečnou...

    Kniha, Kniha Zlín, 2022, 9788076623644

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Vášová registrovaný uživatel

    Sbírka Krysí ostrov obsahuje celkem 5 více či méně dystopických povídek a musím říci, že kromě Skartovačky jsem byla příjemně překvapená. Nesbo se nebojí ždímat emoce a hlavně servírovat kruté lidské rysy. Konec světa, cestování časem, nájemní zabijáci, lék na smrtelnost nebo chamtivý syn. Příběhy jsou svižné, karty jasně rozdané a Nesbo dokáže zaujmout i 20 stránkovou povídkou a nebojí se drsných konců.

    Kniha, Kniha Zlín, 2022, 9788076623644

  • 4 z 5 hvězdiček Pavel Holakovský registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi realistický popis toho,kam společnost směřuje

    E-kniha, Kniha Zlín, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Bořek Šiška registrovaný uživatel

    Velice povedené postapo povídky.

    Kniha, Kniha Zlín, 2022, 9788076623644

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Kallyova registrovaný uživatel

    Povídky s postapokalyptickým vibem. Já se bavila u každé jedné z nich. Přečetla jsem i první jeho povídkovou knihu a Nesbo to zase posunul a dokázal mne udržet v napětí. Život po pandemii, souboj otce a syna na život i na smrt, cestování časem. Kniha je útlá a za víkend ji slupnete. A nebude to ztracený čas !

    Kniha, Kniha Zlín, 2022, 9788076623644

  • 5 z 5 hvězdiček Mirka registrovaný uživatel

    Kniha se čte rychle. Povídky jsou napínavé. Jde v nich o hledání spravedlnosti v dystopickém světě bez pravidel a zákonů, hledání pravdy a zkoušce charakteru. Já osobně moc ocenila také prvky sci-fi a myšlenku paralelních vesmírů. Každá povídka je jiná a samozřejmě každý bude mít svého favorita. U mě vedou určitě první tři, ale z nich jednu konkrétní nevyberu.

    Kniha, Kniha Zlín, 2022, 9788076623644

  • 4 z 5 hvězdiček Kristýna Kotlánová registrovaný uživatel

    Od Nesba jsem četla knihu poprvé. Tudíž jsem nevěděla, co bych měla čekat. Musím však říct, že mě autor příjemně překvapil a já se do čtení nadchla. Má obzvlášť odlišný a přišlo mi i, že originální styl psaní. Celkově i opis situací a děje. Kniha byla čtivá a měla jsem ji za pár dní přečtenou. Když zhodnotím celkově všechny povídky, co kniha obsahovala, tak nejvíce se mi líbila úplně první - Krysí ostrov. Ostatní povídky se mi zdály slabší a neužila jsem si je tak, jako první. Na druhém místě se u mě řadí Černý jezdec, jinak ostatní povídky nebyly ono. Musím však říct, že tohle rozhodně nebude poslední kniha, kterou si od Nesba přečtu. Dost se mi také i líbilo, jak se vžíval do postav a přišlo mi i, že si vybíral dost neobvyklá témata na povídky. Tyhle povídky tedy doporučím, obzvlášť těm, kteří Nesba znají a už ho mají zažitého a taky jednoduše všem, kteří mají rádi povídky :).

    Kniha, Kniha Zlín, 2022, 9788076623644

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 399 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora