Chata ve Švýcarsku Audiokniha (Mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Chata ve Švýcarsku Audiokniha (Mp3)

Součástí série: Romantické útěky 7. díl z 11

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Zabalte si kufry a vypravte se k zasněženým vrcholkům švýcarských Alp. Mina věří, že šálek horké čokolády dokáže vyřešit všechny trable. A právě to teď potřebuje. Má za sebou pořádný trapas – její poslední milostná eskapáda se stala hitem internetu. S jasným cílem dát si život do pořádku, se rozhodne utopit svůj žal v té nejlepší horké čokoládě. A… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zabalte si kufry a vypravte se k zasněženým vrcholkům švýcarských Alp. Mina věří, že šálek horké čokolády dokáže vyřešit všechny trable. A právě to teď potřebuje. Má za sebou pořádný trapas – její poslední milostná eskapáda se stala hitem internetu. S jasným cílem dát si život do pořádku, se rozhodne utopit svůj žal v té nejlepší horké čokoládě. A Mina dobře ví, kde ji najít – v útulné chatě své kmotry. Plán je jednoduchý: litry čokolády a žádní muži. Tedy do chvíle, než ho zkomplikuje krasavec, který Mině zkříží cestu vlakem.

Sdílet 0

série
Romantické útěky 7. díl z 11
Další ze série
5. Hotýlek na Islandu
6. Čajovna v Tokiu
7. Chata ve Švýcarsku
8. Domek v Irsku
9. Hrad ve Skotsku
kategorie
Audioknihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
romantika hory čokoláda
Nakladatel
Grada
datum vydání
17.02.2023
Vazba
Mp3
jazyk
čeština
Délka
12:00:09
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Příběh je romantický, často k pousmání, ničím nepřekvapí a občas je až trochu moc sladký, za což dost možná může všudypřítomná čokoláda. Hlavní hrdinka je silná osobnost, která ale úplně neví, jak naložit se svým životem, hledá samu sebe. Nejlepší částí knížky je určitě místopis Švýcarska se všemi zvyky a hlavně tradičními dobrotami. Knížku si užije každý, kdo má rád poklidnou atmosféru a zamilované příběhy.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 121 hodnocení čtenářů

75× 5 hvězdiček 25× 4 hvězdičky 10× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.2 z 5

  • 1 z 5 hvězdiček Eliška registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Naprosté zklamání. Od začátku je jasné, jak kniha skončí. Samotný příběh je nevyspělý, stejně jako text a stylistika. Dost jsem se nudila a ke konci i přeskakovala stránky, jen abych to už měla za sebou.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112760

  • 5 z 5 hvězdiček sanny_book_photo registrovaný uživatel

    Tak, prvé slová, tejto recenzie som napísala, keď bola kniha otvorená na 24. strane. Viete prečo? Táto strana je prvá, ktorá sa zašpinila od čokolády. Všetci čo poznáme sériu Romantické úteky, vieme, že len ťažko človek odolá sladkému. Presne tak, ako všetci milujeme čokoládu aj hlavná hrdinka Mina, sa s vášňou pre jedlo a čokoládu nezaprie. Však v Švajčiarsku je ta najlepšia na svete. Táto kniha je záruka toho, čo dáva každá jedna kniha od tejto série. Že som vedela ako sa Mina zaľúbi do Luka? Pravdaže, ale nijak mi to neskazilo dojem. Proste, ja knihy od Julie Caplin zbožňujem. Jej krásne opisy miest. To, ako vie gastronómiu daného mesta, v ktorom sa príbeh nachádza, ľahko a nenútene prepliesť s dejom. Pri tom sa mi vždy srdce zahreje. Chata ve Švýcarsku mi pripomenula lásku k zime. Vyštípané líca, sú počas každej zimy na dennom zozname. Večer, keď sa prechádzate a počujete pod nohami vrzgať sneh alebo na jazyk chytíte tú jednu vločku. Môcť byť, na chvíľu deťmi a hodiť snehovú guľu priateľovi do tváre. Toto je jednoducho záruka dobrej knihy.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112760

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzana Špringlová registrovaný uživatel

    Julie Caplin: Chata ve Švýcarsku 4 Romantické útěky jsou vždy dobrou volbou, pokud máte čtecí krizi, necítíte se dobře, máte depku. Jemné, lehké čtivo vám vykouzlí nejeden úsměv na tváři a pohladí na duši. Julie Caplin to zkrátka umí. Nenucené vyprávění dostane každého čtenáře romantických příběhů. Tentokrát nás autorka vezme na výlet k zasněženým vrcholkům švýcarských Alp, kde kmotra hlavní hrdiny Miny provozuje malebný rodinný penzion. Mina utíká z Anglie po nepříjemném a trapném rozchodu se svým přítelem Simonem a doufá, že díky chvílím, které bude mít sama pro sebe, zjistí, kam se chce v životě ubírat a co vlastně od života chce! Je to holka velice impulzivní, dlouho nepřemýšlí nad tím, co udělá, rychleji jedná, než myslí. A to se snaží změnit. Tady jsem si říkala, jestli to není ale špatně. Měnit se jen kvůli tomu, že se nám někdo snaží vtlouct do hlavy, že to, jací jsme, je hrozné? Mina je ale spontánní a energická, takže není žádné překvapení, že už v samotném vlaku do švýcarské vesničky potkává okouzlujícího Luka, se kterým si rozumí hned na první dobrou. Je zábavný, výřečný a jsou oba na tejné vlně. A jelikož je Mina taková, jaká je, před jeho odchodem z vlaku se políbí. Myslí si, že polibek s někým, koho už neuvidí, není nic špatného, ale osud má někdy zvrácený smysl pro humor. Luka později potkává v penzionu své kmotry a tráví spolu dlouhé chvíle. Ať už v penzionu nebo na svahu, na kterém zrovna Mina předvádí zajímavé kreace při běžkování nebo snowboardingu. Jak už jsme u této autorky zvyklí, popisuje detailně nejen prostředí daného místa, ale v tomto případě i celý penzion, jak funguje, jaké jídlo se podává, hodně zabíhá do tajů pečení dortů a jiných kouzelných zákusků. Pro někoho jako já, který sladké nemá příliš rádo, bylo těch popisů trochu moc. A nejen jídla, ale i prostředí. Tentokrát mi přišlo, že ta romantická linka byla mírně upozaděna. Luka jsem si zamilovala, ale mé kritické srdce úplně nevěřila jeho lásce od první minuty, mám radši trochu víc dramat, zvratů, lásku spíše na třetí pohled než na první. Každopádně jsem při čtení dostala mega chuť na horkou čokoládu a sýry. Už teď se neskutečně těším na Domek v Irsku, který vyjde příště a hrdinkou bude Minina sestra Hannah.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112760

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Churá registrovaný uživatel

    První kniha, kterou jsem od Julie Caplin přečetla. Ta, která odstartovala moji vášeň pro její knihy. Příjemné čtení, které vás vtáhne do děje. Čtení jsem tematicky načasovala na zimu a moc jsem si to užila. 💜🙋‍♀️ K.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112760

  • 5 z 5 hvězdiček Karolína registrovaný uživatel

    Julie Caplinová byla i v této knize jak jinak, než skvělá. V recenzích se tu mísí názory, že bylo od začátku jasné, jak to dopadne. Ale tak to je, dle mého, u většiny romantických knížek. Mně se příběh moc líbil. Tentokrát nás Julie Caplinová vzala do Švýcarska na horskou chatu. Letos jsem lyžovat bohužel nikde nebyla, tak jsem ráda, že mě Julie alespoň na chvíli přenesla do švýcarských Alp, nasát atmosféru a užít si krásný romantický příběh nejen hlavní postavy Miny, ale i příběh dalších postav. Těším se, kam mě Julie Caplinová vezme příště.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112760

  • 4 z 5 hvězdiček Andrre Uživatel aplikace KDčko

    Hrozně se mi líbila ta zimní atmosféra v horách, ale celkově ten příběh nebyl až tak zajímavý, nebo spíš, tam nebyla až tak zajímavá zápletka.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112760

  • 5 z 5 hvězdiček Kristýna Stasiowski registrovaný uživatel

    Tak jako předchozí knihy byla úžasná, ale právě tato je zatím má nejvíce oblíbená! Krásně se mi četla.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112760

  • 4 z 5 hvězdiček Tereza Brožová registrovaný uživatel

    Taková ta klasika od J. Caplin. V této knize si čtenář užije krásu zasněžených hor, lyžování a běžky. Zároveň tak, jak už to u autorky bývá zvykem se dostáváme na krásné, malebné místečko plne milych a přátelských lidí. Líbil se mi také motiv osudového setkání, zároveň bych, ale řekla, že jsem od autorky četla už o krapet lepší díla. Knihu rozhodně doporučuji na dlouhé zimní večery a také doporučuji si před prvním otevřením knihy doplnit zásoby čokolády :D

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112760

  • 5 z 5 hvězdiček Adéla Škrbová registrovaný uživatel

    Zamilovala jsem se do Švýcarska ještě víc! Pokud je ta chata skutečná, chci ji najít. Opět skvělý příběh, taková oddychová a krásná četba

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112760

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Vaňková registrovaný uživatel

    Ideální lehké čtení, pokud nechcete přemýšlet nad těžkým příběhem. Někteří by řekli, ze je to klišé a předvídatelné ale pokud hledáte knihu, když máte splín nebo jste po náročném dnu a večer před spaním chcete vypnout, je tato kniha ideální. Někteří by možná kroutili hlavou nad stylistikou a některými výrazy ale protože jsou mi tyto výrazy blízké ani se nad nimi nepozastavuji a naopak mi přijde, že knize dávají svěží a ne uťápnutý ráz. Zkrátka řečeno je tato kniha prostě oddechovka.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112760

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 399 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora