Jde sem lesem Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Malý Toník tráví prázdniny na venkově u babičky, a protože se nechoval příliš dobře, musí za trest nevědomky překročit bludný kořen a ztratí se v lese. Cesta lesem se tak pro něj stává napínavým dobrodružstvím a přináší mu také seznámení s některými léčivými rostlinami. Audiokniha sleduje Toníkovo napínavé dobrodružství s panenkami z květin a… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Malý Toník tráví prázdniny na venkově u babičky, a protože se nechoval příliš dobře, musí za trest nevědomky překročit bludný kořen a ztratí se v lese. Cesta lesem se tak pro něj stává napínavým dobrodružstvím a přináší mu také seznámení s některými léčivými rostlinami. Audiokniha sleduje Toníkovo napínavé dobrodružství s panenkami z květin a skřítky, kteří se mu snaží pomoci najít cestu z tajemného hvozdu. Toník a s ním i malí posluchači se seznámí s některými léčivými rostlinami, pochopí, že každá rostlina má na světě své místo, a poznají také, že řada rostlin může být pro lidi užitečná. Daniela Krolupperová (1968) Překladatelka, tlumočnice ze skandinávských jazyků a novinářka. Píše knihy nejrůznějších žánrů pro děti všech věkových kategorií. První autorčiny knihy směřovaly k populárně-naučné literatuře pro děti, ale příběhy na sebe nenechaly dlouho čekat. Za svou tvorbu pro děti získala mnohá ocenění, její knihy se pravidelně umisťují na předních místech celostátní čtenářské ankety Čteme všichni. Mezi poslední vydané knihy patří Rybí sliby, Mizící hmyzíci, Polární pohádka, O modém světle nebo Taje olivového háje. Andrea Elsnerová (1977) V mládí se s úspěchem věnovala vrhu koulí, ale kvůli zranění nemohla ve sportovní kariéře pokračovat. Po absolvování Státní konzervatoře v Praze nastoupila do angažmá v Městském divadle Mladá Boleslav. Od roku 1999 je členkou souboru Divadla na Vinohradech. První její zásadní filmovou rolí byla novicka Barbora ve filmu Řád, za jejíž ztvárnění byla nominována na Českého lva a oceněna na pražském MFF Zlatým globem 1995. Poté následovala řada dalších rolí ve filmech a televizi (Fany, Co chytneš v žitě či seriálech Hříšní lidé města Brněnského, Četnické humoresky nebo Hraběnky). Věnuje se také audioknižní tvorbě a dabingu. Pro Tympanum ztvárnila roli tajemné Blondýnky v dramatizaci Arsène Lupin kontra Sherlock Holmes. Nahrávka vznikla podle knihy Daniely Krolluperové Jde sem lesem vydané nakladatelstvím Portál v roce 2016. Copyright © 2016 by Daniela Krolupperová. Čte Andrea Elsnerová. Hudba Kryštof Marek. Režie Dimitrij Dudík. Zvuk Radek Veselý. Ilustrace na obálce © Eva Chupíková. Úprava obalu pro CD Jan Mottl. Odpovědná redaktorka Tereza Melicharová. Vydalo nakladatelství Portál ve spolupráci s vydavatelstvím Tympanum v červnu 2018.

Sdílet 0

Nakladatel
Tympanum
datum vydání
28.06.2018
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
01:31:32

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Michaela Charvátová registrovaný uživatel

    Moc krásný příběh, kterak i městské dítě dokáže objevit krásu prázdnin na venkově. Nádherné ilustrace knihu perfektně doplňují. Čtenář se navíc i poučí o moci bylinek.

    Kniha, PORTÁL, 2016, 9788026211020

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Zacharova registrovaný uživatel

    Krasna knizka, 7-leta dcerka ji chtela precist najednou. Napinavy dej a hodne zajimavych informaci pro deti. Taky krasne ilustrovana.

    Kniha, PORTÁL, 2016, 9788026211020

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hušková registrovaný uživatel

    Moc krásná kniha pro děti. Hodně ponaučná. Děti ví, jaké zvířátka jsou v lese.

    Kniha, PORTÁL, 2016, 9788026211020

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 125 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora