Druhá Nadace

Autor Isaac Asimov Interpret Martin Myšička

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Druhá Nadace Audiokniha (mp3)

Autor Isaac Asimov Interpret Martin Myšička

Součástí série: Nadace 3. díl z 8

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Pokud Seldonův plán nezmaří Mezek, možná se o to přičiní samotná Nadace! Mutanta obdařeného netušenými psychickými schopnostmi, který si říká Mezek, čeká na cestě k nadvládě nad celou galaxií poslední překážka – záhadná Druhá Nadace, disponující podobnými silami, jako jsou ty jeho. Nejdříve ji ovšem musí najít… a porazit. Druhé Nadace se však… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pokud Seldonův plán nezmaří Mezek, možná se o to přičiní samotná Nadace! Mutanta obdařeného netušenými psychickými schopnostmi, který si říká Mezek, čeká na cestě k nadvládě nad celou galaxií poslední překážka – záhadná Druhá Nadace, disponující podobnými silami, jako jsou ty jeho. Nejdříve ji ovšem musí najít… a porazit. Druhé Nadace se však obávají i obyvatelé planety Terminus, sídla původní Nadace, kde žije čtrnáctiletá Arcadia Darellová, předčasně vyspělá dívka obtěžkaná hrozným tajemstvím. Nikdo totiž nechce být pouhou loutkou ve hře neznámého společenství, jehož hlavními zbraněmi jsou psychologie a matematika, i když mu jde o stejný cíl – zajistit uskutečnění velkého plánu Hariho Seldona a uspíšit zrod osvícené Druhé říše… Poslední část původní trilogie o Nadaci, která se posléze rozrostla o další svazky. „Závěrečný zvrat je naprosto nečekaný, a přesto nadmíru uspokojivý – dost možná jde o Asimovův nejlepší konec vůbec.“– Asimovreviews.net.

Sdílet 0

série
Nadace 3. díl z 8
Další ze série
2. Nadace a Říše
3. Druhá Nadace
4. Na hranicích Nadace
5. Nadace a Země
6. Předehra k Nadaci
kategorie
Audioknihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy » Sci-fi
Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
19.12.2023
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
09:10:55

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Bucková registrovaný uživatel

    Třetí Nadace neztartila nic ze své kvality, co do smysluplnosti příběhu, rozhodně stojí za přečtení, aby se mozaika dějin zase o něco vyplnila. Jen se mi nějak nepodařilo "napojit se" na hlavní hrdniku. Obecně mám pocit, že hlavní postavy Nadace jen plní roli kulis ve velkém divadle hlavního příběhu. Nicméně pro fanoušky Sci-fi nutnost.

    Kniha, Triton, 2010, 9788025702734

  • 5 z 5 hvězdiček ykwia registrovaný uživatel

    Čím ďalej, tým lepšie. Nečakal som, že sci-fi, kde bude hlavnú úlohu hrať politika bude také dobré. Ale Isaac Asimov je Isaac Asimov. Wau!

    Kniha, Mladá fronta, , 9788020413284

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 379 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora