Babičkou proti své vůli Audiokniha (Mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Humoristicky laděný román zachycuje příběh ženy, která se stala babičkou na svůj vkus příliš brzy. Mladší syn sotva odrostl a Daniela se chystala roztáhnout křídla, jež jí ovšem přistřihla dcera Tereza oznámením, že čeká dítě. Daniela se srovnává s novou a nečekanou sociální rolí a prochází nelehkou životní etapou, kdy se učí žít podle sebe.… Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Humoristicky laděný román zachycuje příběh ženy, která se stala babičkou na svůj vkus příliš brzy. Mladší syn sotva odrostl a Daniela se chystala roztáhnout křídla, jež jí ovšem přistřihla dcera Tereza oznámením, že čeká dítě. Daniela se srovnává s novou a nečekanou sociální rolí a prochází nelehkou životní etapou, kdy se učí žít podle sebe. Příběh Daniely se může stát inspirací pro všechny ženy, které žijí život, který žít nechtějí. I ony mohou najít svou cestu, ač se to zdá nemožné, a odvahu změnit to co ve svém životě změnit chtějí. Nalézt rovnováhu ve svém životě jako partnerky, matky, babičky – ale i jako ženy. Pro všechny situace existuje řešení. Chce to jen odvahu. A nikdy není pozdě najít sama sebe. Natož v pouhých padesáti! Asi jsem nakonec usnula. V půl třetí ráno mobil explodoval. Tedy aspoň mi to tak připadalo. Ve skutečnosti jen pípla zpráva na WhatAppu. S vytřeštěnýma očima jsem se dívala na fotku mimina. Bylo u ní napsáno: Matýsek je na světě. Vše v pořádku, váží čtyři dvacet a měří padesát dva. Tereza je taky ok. Poprvé v životě jsem se podívala na svého vnuka. První, co mě napadlo, bylo: „Shrek!“ Měl obří hlavu, veliké uši i tváře a u brady položené mocné ruce zaťaté do pěstí. Akorát nebyl tak do zelena. „Bože, ten je ale vošklivej, a ještě ke všemu mě asi jednou sní,“ řekla jsem si. A pak jsem se úlevou a štěstím rozbrečela.

Sdílet 0

Nakladatel
Radioservis
datum vydání
11.04.2022
Vazba
Mp3
jazyk
čeština
Délka
09:54:19

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh Daniely, která má své děti odrostlé, tak si chtěla začít užívat. Dcera ji však oznámila, že bude babičkou. V padesáti se to zdálo Daniele opravdu brzy a snažila se psychicky připravit na svou novou roli. Babičkovská role však nebude jediné téma, které v příběhu bude hlavní hrdinka řešit. Tak u této knihy půjdu proti proudu, u mě se nadšení nekonalo, naopak, měla jsem spíš problém knihu dočíst. Už když jsem viděla obálku, varovala mě, že to nebude čtení pro mě. Námět se mi líbil, knihy ze života mám ráda, ale to bylo asi tak vše. Mám ráda humorné knížky, ráda se u knížek zasměju, ale tento druh humoru mi nesedl a já se u knížky nezasmála ani jednou. Ač psáno ironicky, je to podáno strašně negativně až křečovitě. Kolikrát mi přišlo, že autorka moc tlačila na pilu, aby to bylo vtipné. Žádná z postav mi nesedla, nedokázala jsem si k nim vybudovat žádný vztah. Hlavní hrdinka se v životě pořád tak nějak plácala, hodně informací se opakovalo. Já opravdu nemám, co bych pěkného ke knize napsala, snad jen tato hláška mě pobavila: „Pokud setrvám v kuchyni delší dobu, než zabere otevření lahve vína, mám pocit ztráty životní energie.“.

    Kniha, Brána, 2021, 9788024277165

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Hokrová registrovaný uživatel

    jednoznačně doporučuji

    Kniha, Brána, 2021, 9788024277165

  • 5 z 5 hvězdiček Anna registrovaný uživatel

    Krásné, dojemné a vtipné čtení nejen pro babičky! Doporučuji!

    Kniha, Brána, 2021, 9788024277165

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora