Od jara do zimy poznávám rozdíly

Učebnice ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Britské dobrodružství Jamese Martina

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Britské dobrodružství Jamese Martina

Pracovní sešit je zaměřen na rozvoj zrakového vnímání a je určen dětem ve věku od 4-7 let.Zrakové vnímání je součástí přípravy na čtení a psaní a jeho rozvoj v předškolním věku je velice zásadní. Jednotlivé pracovní listy jsou jednoduše koncipovány a umožní tak dětem soustředit se na plnění jednotlivých úkolů bez zbytečného rozptylování. Pracovní… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pracovní sešit je zaměřen na rozvoj zrakového vnímání a je určen dětem ve věku od 4-7 let.
Zrakové vnímání je součástí přípravy na čtení a psaní a jeho rozvoj v předškolním věku je velice zásadní. Jednotlivé pracovní listy jsou jednoduše koncipovány a umožní tak dětem soustředit se na plnění jednotlivých úkolů bez zbytečného rozptylování. Pracovní sešit je rozdělen do čtyř částí podle ročních období od nejjednodušších úkolů až po složitější.
Tento sešit je primárně určen jako nápomoc rodičům, protože obsahuje průřez velkým množstvím úkolů, s nimiž rodiče rozhodně neudělají chybu a budou je moci s dětmi procvičovat zábavnou formou. Ve stejné míře však může být sešit využíván učiteli v mateřských školách a speciálními pedagogy.

Vždy je důležité mít na paměti, že ke každému dítěti musíme přistupovat individuálně. Některým dětem bude trvat déle, než zvládnou i tu nejjednodušší úroveň úkolů, a budou potřebovat více procvičovat než ostatní, to ale ničemu nevadí, důležité je, aby dítě mělo na danou práci klid, mohlo se soustředit, a především, aby cítilo podporu, jedině tak může dítě zažít ten správný pocit úspěchu.

Sdílet 0

Nakladatel
Infra
jazyk
čeština
Počet stran
64
isbn
978-80-88459-01-9
Vazba
měkká vazba
ean
9788088459019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda