0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
The acclaimed chef featured in the Emmy-Award winning US PBS series The Mind of a Chef and the Netflix docuseries Chef's Table explores the rich baking tradition of the Nordic region, with 450 tempting recipes for home bakers Nordic culture is renowned for its love of baking and baked goods: hot coffee is paired with cinnamon buns spiced with… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Crumbs
-
Old Prague Cookbook
-
Ottolenghi COMFORT
-
Italian American Forever
-
Dinner
-
The Silver Spoon Pasta
-
Sobremesa
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Tales of Norse Mythology
-
The Asian Pantry
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Crarter's Kitchen
-
Sweet
-
Sabzi
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Yotam Ottolenghi: Kuchařka
-
Czech Cookery
-
How to Eat Chocolate
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
At My Italian Table
-
Vegetables: The Indian Way
-
Paradiso
The acclaimed chef featured in the Emmy-Award winning US PBS series The Mind of a Chef and the Netflix docuseries Chef's Table explores the rich baking tradition of the Nordic region, with 450 tempting recipes for home bakers Nordic culture is renowned for its love of baking and baked goods: hot coffee is paired with cinnamon buns spiced with cardamom, and cold winter nights are made cozier with the warmth of the oven. No one is better equipped to explore this subject than acclaimed chef Magnus Nilsson. In The Nordic Baking Book, Nilsson delves into all aspects of Nordic home baking - modern and traditional, sweet and savory - with recipes for everything from breads and pastries to cakes, cookies, and holiday treats. No other book on Nordic baking is as comprehensive and informative. Nilsson travelled extensively throughout the Nordic region - Denmark, the Faroe Islands, Finland, Greenland, Iceland, Norway, and Sweden - collecting recipes and documenting the landscape. The 100 photographs in the book have been shot by Nilsson - now an established photographer, following his successful exhibitions in the US. From the publisher of Nilsson's influential and internationally bestselling Fäviken and The Nordic Cookbook.
- Nakladatel
- Phaidon
- Rozměr
- 180 x 270 mm
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 576
- Hmotnost
- 1938 g
- isbn
- 978-0-7148-7684-9
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 15.10.2018
- ean
- 9780714876849
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE