What is Cooking: The Action: Cooking, The Result: Cuisine Adrià

What is Cooking: The Action: Cooking, The Result: Cuisine - Adrià

What is Cooking: The Action: Cooking, The Result: Cuisine

Adrià

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

3 390 Kč s DPH

E-shopové listy

K nákupu nad 149 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Pravým Britem snadno a rychle 2

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 199 Kč

Pravým Britem snadno a rychle 2

A fascinating reflection on the essence of cooking - from Ferran Adrià's elBullifoundation For groundbreaking chefs such as Ferran Adrià, cooking has reached a level of complexity where science, chemistry, and technology intersect with immense creativity and imagination. Adrià's latest 'Sapiens' volume takes readers on a compelling journey to… Přejít na celý popis

Ve skrytu stínů Pro čtenáře Young Adult literatury máme opravdu lahůdku! Brzy vyjde román Ve skrytu stínů - první díl z nové fantasy série Půlnoční kroniky. Více informací

Popis

A fascinating reflection on the essence of cooking - from Ferran Adrià's elBullifoundation For groundbreaking chefs such as Ferran Adrià, cooking has reached a level of complexity where science, chemistry, and technology intersect with immense creativity and imagination. Adrià's latest 'Sapiens' volume takes readers on a compelling journey to better understand the relationship between the human race and the process of preparing food. Packed with images from Adrià's legendary restaurant elBulli, his unique personal sketches, and explanatory diagrams that are used in his lectures, this book revolutionizes the way we look at how we prepare what we eat. Ferran Adrià joined the staff of elBulli in 1984 and rapidly progressed to become head chef. Famous for his pioneering culinary techniques, he has been applauded - and imitated - around the world, and won three Michelin stars for elBulli, along with many other accolades. Since elBulli's closure in 2011, Ferran has been lecturing around the world and developing the elBullifoundation, a culinary academy and think tank, on the site of the former restaurant.

Sdílet 0

Nakladatel
Phaidon
datum vydání
1.01.2019
isbn
978-1-83866-133-5
ean
9781838661335
Jazyk
angličtina
Počet stran
464
Vazba
pevná vazba

Jak si vede v knihy Dobrovský?

122231. v e-shopu | 135131. minulý týden | 85535. nejlepší dosažené 20.01.2021

105. v Cookbooks | 126. minulý týden | 92. nejlepší dosažené 14.09.2021

Hodnocení a recenze čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Další knihy autora