5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
A fascinating reflection on the essence of cooking - from Ferran Adrià's elBullifoundation For groundbreaking chefs such as Ferran Adrià, cooking has reached a level of complexity where science, chemistry, and technology intersect with immense creativity and imagination. Adrià's latest 'Sapiens' volume takes readers on a compelling journey to… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
Meat, Poultry & Game
-
Paradiso
-
Italy by Ingredient
-
The Silver Spoon
-
Moje domácí kuchyně
-
Café Cecilia Cookbook
-
The Silver Spoon Pasta
-
Good Things
-
Bestseller Gazely
-
Old Prague Cookbook
-
At My Italian Table
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Vegetables: The Indian Way
-
Sleva 558 Kč Skvělá série Maxton Hall
Výhodný balíček -
Crarter's Kitchen
-
Padella
-
The Glucose Goddess Method
-
Crumbs
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
World Atlas of Coffee
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Asian Pantry
-
Novinka Vietnam
A fascinating reflection on the essence of cooking - from Ferran Adrià's elBullifoundation
For groundbreaking chefs such as Ferran Adrià, cooking has reached a level of complexity where science, chemistry, and technology intersect with immense creativity and imagination. Adrià's latest 'Sapiens' volume takes readers on a compelling journey to better understand the relationship between the human race and the process of preparing food. Packed with images from Adrià's legendary restaurant elBulli, his unique personal sketches, and explanatory diagrams that are used in his lectures, this book revolutionizes the way we look at how we prepare what we eat.
Ferran Adrià joined the staff of elBulli in 1984 and rapidly progressed to become head chef. Famous for his pioneering culinary techniques, he has been applauded - and imitated - around the world, and won three Michelin stars for elBulli, along with many other accolades. Since elBulli's closure in 2011, Ferran has been lecturing around the world and developing the elBullifoundation, a culinary academy and think tank, on the site of the former restaurant.
- Nakladatel
- Phaidon
- Rozměr
- 23,8 x 33,8 x m
- ean
- 9781838661335
- Počet stran
- 464
- datum vydání
- 1.01.2020
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-83866-133-5
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE