Vládkyně kouře

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Theo už nenosí korunu z popela. Vzala si nazpátek svůj právoplatný titul a prince Sórena jako rukojmí. Její lidé ale zůstali v císařově moci. Nyní ji od nich a jejího trůnu dělí tisíce mil. Aby je získala zpátky, bude potřebovat armádu. Nezbývá jí nic jiného než vložit důvěru do své tety, nebezpečné pirátky, která proslula pod přezdívkou Prokletý… Přejít na celý popis

Velikonoční sleva 20 % pro všechny členy Klubu Knihy Dobrovský Za klubovou kartičku od zajíčka slevičku. A rovnou 20 % na celý nákup! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Theo už nenosí korunu z popela. Vzala si nazpátek svůj právoplatný titul a prince Sórena jako rukojmí. Její lidé ale zůstali v císařově moci. Nyní ji od nich a jejího trůnu dělí tisíce mil. Aby je získala zpátky, bude potřebovat armádu. Nezbývá jí nic jiného než vložit důvěru do své tety, nebezpečné pirátky, která proslula pod přezdívkou Prokletý drak. Ta tvrdí, že Theo může vojsko získat pouze pod podmínkou, že se provdá. Tímto činem by ale provedla něco, co astreanská královna nikdy dřív neudělala.

Sdílet 0

série
Princezna popela 2. díl z 3
Další ze série
1. Princezna popela
2. Vládkyně kouře
3. Královna plamenů
kategorie
Knihy » Beletrie » Young Adult » Fantasy a horory
Nakladatel
CPress
datum vydání
18.11.2019
ean
9788026428237
Počet stran
408
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
isbn
978-80-264-2823-7

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 13 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 2 z 5 hvězdiček Shira009 Uživatel aplikace KDčko

    Stejně jako v Princezně popela i zde mi je hlavní hrdinka Theodosie absolutně lhostejná. Sebestředná, arogantní (každou chvíli říká něco jiného) ufňukaná královna ničeho. Děj se únavně vleče a nějaká akce začne téměř až na konci. Autorka se zoufale snaží povznést děj milionem zemí a bezpočtu jazyků, ale jen se do toho zamotala. U jedné nejmenované postavy navíc neustále dokola motá dvě země, z nichž pochází. Zoufalé, zbytečné a naprosto nesmyslné párování včetně milostného trojúhelníku samozřejmě nesmí chybět. Tento byl vyloženě hloupý a otravný. Některé věty nebo části příběhu mi nedávaly absolutně žádný smysl (stejně jako v předchozí knize). Druhou hvězdičku dávám jen za mimořádně líbivou obálku, která zaujme na první pohled. Závěrečný díl si pravděpodobně přečtu, ale jen z toho důvodu, že nerada nechávám rozečtené série.

    Kniha, CPress, 2019, 9788026428237

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Macháčková registrovaný uživatel

    Nutně potřebuji další díl :D

    Kniha, CPress, 2019, 9788026428237

  • 5 z 5 hvězdiček pleplova_reads Uživatel aplikace KDčko

    Tuto sérii mi snad seslalo samo nebe. Ani jsem nevěděla, že ji potřebuju, dokud jsem ji neobjevila. Děj knihy krásně plynul, ani na chvíli jsem se nenudila. Zajímavá a napínavá zápletka, spousta zvratů a událostí, které ve mě asi zanechaly stopu. Nechybí zde ani romantická linka, stejně jako v prvním dílu, i zde máme ʟᴏᴠᴇ ᴛʀɪᴀɴɢʟᴇ. Osobně jsem opravdu nevěděla s kým si přeju, aby Theo skončila, ale po tomto díle mám jasno. A doufám, že v tom má jasno i Theo, jinak se neznám. Hlavní hrdinka čelí nejtěžší zkoušce za celý svůj mizerný život. Závisí na ní osud celé Astrey a zbylých obyvatel. Musím říct, že jako 16 letá holka, která byla vydána napospas osudu, si vede opravdu dobře. Má kolem sebe lidi, kterým může věřit a kteří ji vždy podpoří. U některých jsem sice stále na pochybách jaké mají úmysly, ale budiž. Potkalo ji spoustu špatného, ale i dobrého. Stává se z ní opravdová královna, která je ochotna obětovat i vlastní život, aby zachránila svou zemi před císařem. Tento díl byl až k neuvěření plný zrady, násilí a vražd. Jako první díl, i tento má grády a nenechá vás chladnými. Konečná bitva se mi líbila. Bylo to tak, jak jsem si představovala a přesto mě událost po ní ohromila. Četla jsem s otevřenou pusou a nevěřícně koukala. To se jako vážně stalo? Jupí? Ups? Ani nevím. Každopádně si ode mě kniha zaslouží krásných 5/5. Jsem ráda, že jsem tuto sérii našla a nemohu se dočkat jak to celé dopadne.

    Kniha, CPress, 2019, 9788026428237

  • 4 z 5 hvězdiček Adriana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Je to moc hezký příběh o lásce, nenávisti, intrikach, fantazii a překvapivých zlomu. Od knihy jsem toho moc nečekala, ale mile překvapila snad i ten třetí díl bude stát za to.

    Kniha, CPress, 2019, 9788026428237

  • 4 z 5 hvězdiček Lucii registrovaný uživatel

    Přečetla jsme oba dva díly. A miluju to ano obćas tam jsou chyby proto jen 4/5⭐. Ale to nemění můj názor. Tahle kniha mě hodně bavila, prostě super. A nenechte se odradit špatnými recenzemi, přečtěte si to i když někdo reaguje negativně, já to udělala a byla jsme překvapená že se mi knihy líbili. Prosím zkuste to.

    Kniha, CPress, 2019, 9788026428237

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora