0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Se slevou nabízíme exemplář s drobnými vadami na obálce knihy The Taste of America is a compendium of the best food in the USA. From the finest artisan cheeses to the fieriest chili sauce to the juiciest oysters, it is a celebration of the very best food produced in America, selected by renowned food expert and passionate eater, Colman Andrews… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Silver Spoon Pasta
-
Vegetables: The Indian Way
-
Dinner
-
Novinka Spirit of Place
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Ottolenghi COMFORT
-
Paradiso
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Sobremesa
-
Italy by Ingredient
-
Czech Cookery
-
Crumbs
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
Italian American Forever
-
Meat, Poultry & Game
-
At My Italian Table
-
Vietnam
Se slevou nabízíme exemplář s drobnými vadami na obálce knihy The Taste of America is a compendium of the best food in the USA. From the finest artisan cheeses to the fieriest chili sauce to the juiciest oysters, it is a celebration of the very best food produced in America, selected by renowned food expert and passionate eater, Colman Andrews. It covers 250 of the most exceptional food products manufactured and on sale in the USA (whether on a small or a large scale), with an emphasis on those with distinctive regional characteristics, including but not limited to dairy products, oils, vinegars, sauces, flours, syrups, breads, hams, cakes, confectionery, and preserves. It will also cover the best fresh ingredients, again emphasizing those with distinctive regional characteristics, including fruit and vegetables, seafood, and meat. Each item has a lively and accessible text of no less than 300 words detailing its history, production methods, and applications, along with a description that vividly evokes its flavour and aromas in an engaging way that makes the reader want to seek it out. Specially commissioned illustrations by Joël Penkman accompany many of the texts. The book opens with an introduction by Colman Andrews and is structured into chapters according to food type. It includes a directory of producers providing details of how to obtain every product.
- Nakladatel
- Phaidon
- datum vydání
- 1.01.2012
- ean
- 9780714865829
- Počet stran
- 288
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-0-7148-6582-9
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Stále nemáte dárky? Nebojte, tyhle stihnete nakoupit i zítra!
-
Vánoce na Skotské vysočině: Příběh, který vás dokonale naladí na sváteční atmosféru | RECENZE
-
Darujte pod stromeček deskovou hru! | Vánoce voní knihou
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE