0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
''Brilliant and original ... From slow feasts to fast food, Linford shows that, no matter what we are cooking, time is of the essence'' - Bee Wilson, Sunday TimesThe Missing Ingredient is about what makes good food, and the first book to consider the intrinsic yet often forgotten role of time in creating the flavours and textures we love… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Italy by Ingredient
-
The Silver Spoon Pasta
-
Paradiso
-
Vegetables: The Indian Way
-
Crarter's Kitchen
-
Glucose Revolution
-
World Atlas of Coffee
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Meat, Poultry & Game
-
Sobremesa
-
The Asian Pantry
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
At My Italian Table
-
How to Eat Chocolate
-
Sabzi
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
The Glucose Goddess Method
-
Novinka Whiskypedia (New and Updated Edition)
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Sweet
-
Lessons in Chemistry
-
Old Prague Cookbook
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
''Brilliant and original ... From slow feasts to fast food, Linford shows that, no matter what we are cooking, time is of the essence'' - Bee Wilson, Sunday TimesThe Missing Ingredient is about what makes good food, and the first book to consider the intrinsic yet often forgotten role of time in creating the flavours and textures we love.Written through a series of encounters with ingredients, producers, cooks, shopkeepers and chefs, exploring everything from the brief period in which sugar caramelises, or the days required in the crucial process of fermentation, to the months of slow ripening and close attention that make a great cheddar, or the years needed for certain wines to reach their peak, Jenny Linford shows how, time and again, time itself is the invisible ingredient. From the patience and dedication of many food producers in fields and storehouses around the world to the rapid reactions required of any home cook at the hob, this book allows us to better understand our culinary lives.
- Nakladatel
- Penguin
- Rozměr
- 197 x 130 x 21
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 368
- Hmotnost
- 276 g
- isbn
- 978-0-14-198281-6
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 7.03.2019
- ean
- 9780141982816
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE