5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
A CELEBRATION of mushrooms and fungi—from FOLKLORE to FORAGING. A collection of more than 65 deeply delicious recipes where FABULOUS FUNGi take centre stage.From regular button and oyster mushrooms, to wild mushrooms such as chanterelles and porcini, and not forgetting the VIP of the ingredient world, the truffle, this book covers them all.… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Sobremesa
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Dinner
-
Sabzi
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Vegetables: The Indian Way
-
Crarter's Kitchen
-
The Silver Spoon Pasta
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
How to Eat Chocolate
-
Italian American Forever
-
Italy by Ingredient
-
Old Prague Cookbook
-
Good Things
-
Novinka Spirit of Place
-
Sweet
-
Glucose Revolution
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
Novinka Whiskypedia (New and Updated Edition)
-
Gino's Air Fryer Cookbook
A CELEBRATION of mushrooms and fungi—from FOLKLORE to FORAGING. A collection of more than 65 deeply delicious recipes where FABULOUS FUNGi take centre stage.From regular button and oyster mushrooms, to wild mushrooms such as chanterelles and porcini, and not forgetting the VIP of the ingredient world, the truffle, this book covers them all. Wonderfully diverse to cook with, mushrooms are natural allies with butter, herbs, and garlic but also able to work well with all manner of spices. Their distinct yet delicate earthy flavor goes perfectly with luxurious foods like steak and cheese, but also bring body, bite, and satisfaction to light plant-based meals, making them popular among vegetarians and vegans. Food writer Jenny Linford’s mouth-watering selection of both everyday and special occasion recipes includes everything from small bites and light salads, to hearty soups and stews, oven-bakes, pastas and rice dishes. Woven into the recipe chapters are informative essays, with topics ranging from how to grow mushrooms to mushroom folklore.
- Nakladatel
- Ryland Peters & Small
- Rozměr
- 198 x 242 x 22
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 160
- Hmotnost
- 716 g
- isbn
- 978-1-78879-688-0
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 12.08.2025
- ean
- 9781788796880
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE