0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Vibrant vegetarian home-cooking recipes, capturing the essence of the Middle East, from the award-winning author of the best-selling The Lebanese Kitchen This glorious celebration of a bold vegetarian cuisine features 140 easy-to-make, bright, uplifting plant-based recipes, including classics such as falafels, hummus, and tabbouleh, as well… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Ottolenghi COMFORT
-
Sabzi
-
Vegetables: The Indian Way
-
Dinner
-
The Silver Spoon Pasta
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Sobremesa
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Asian Pantry
-
Crumbs
-
Good Things
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Padella
-
Italian American Forever
-
At My Italian Table
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Sweet
-
Novinka Spirit of Place
-
World Atlas of Coffee
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
Italy by Ingredient
Vibrant vegetarian home-cooking recipes, capturing the essence of the Middle East, from the award-winning author of the best-selling The Lebanese Kitchen This glorious celebration of a bold vegetarian cuisine features 140 easy-to-make, bright, uplifting plant-based recipes, including classics such as falafels, hummus, and tabbouleh, as well as unique dishes reflective of region, religion, and culture across the Levantine. The food is fresh and delicious, whether it’s garlic-laced mezze dishes, pittas stuffed with pickles, tahini, and grilled vegetables, or sweet and spicy desserts. Covering a vast area straddling Africa, Asia, and the gateway to Europe, the book embraces the culinary traditions of all corners of the Cradle of Civilization.
Hage, one of the world’s authorities on Middle Eastern home-cooking, has taken her inspiration widely and created new ‘fusion’ dishes alongside classics. Featured recipes include: Parsnip and Cumin Beignets; Sesame Halloumi Fries with Chilli Yogurt; Black Lime and Herb Tofu; and Za’atar Cucumber Noodle Salad; and each is accompanied by newly-commissioned photography and double-page tablescapes that capture the vibrancy and the plentiful, sharing nature of the Middle Eastern dining table.
- Nakladatel
- Phaidon Press Ltd
- Rozměr
- 212 x 277 x 27
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 272
- Hmotnost
- 1212 g
- isbn
- 978-1-83866-764-1
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 4.04.2024
- ean
- 9781838667641
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE