Sto tajných dvířek
Sto tajných dvířek - Nathan D. Wilson Nedostupné

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Dvanáctiletý Henry York se jednoho večera zrovna chystá na kutě, když z půdy nad sebou uslyší ránu. V domě, v němž nyní žije, se moc nevyzná – na nějakou dobu se totiž přestěhoval ke své tetě, strýčkovi a třem sestřenicím – a tak si tajuplných zvuků nejprve nevšímá. Příští noc se však probudí zasypaný úlomky omítky. Ze stěny trčí dva prapodivné… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dvanáctiletý Henry York se jednoho večera zrovna chystá na kutě, když z půdy nad sebou uslyší ránu. V domě, v němž nyní žije, se moc nevyzná – na nějakou dobu se totiž přestěhoval ke své tetě, strýčkovi a třem sestřenicím – a tak si tajuplných zvuků nejprve nevšímá. Příští noc se však probudí zasypaný úlomky omítky. Ze stěny trčí dva prapodivné knoflíky a jeden z nich se pomaloučku začíná otáčet... Henry seškrábne ze zdi kus omítky a odhalí dvířka – devětadevadesát dvířek všech tvarů i velikostí. Za jedněmi šumí liják. Za druhými je vidět jasně ozářená místnost – a v ní přechází sem a tam neznámý muž! Henry i jeho sestřenice Henrietta brzy pochopí, že to nejsou jen tak nějaká obyčejná dvířka, ale brány do jiných světů... Sto tajných dvířek je první částí nového příběhu, fantastického a dobrodružného zároveň.

Sdílet 0

série
Sto tajných dvířek 1. díl z 3
Další ze série
1. Sto tajných dvířek
2. Pampeliškový oheň
3. Kaštanový král
kategorie
Knihy » Literatura pro děti a mládež » Knihy pro mládež » Fantasy, sci-fi a horor » Fantasy
Nakladatel
Knižní klub
Rozměr
155 x 236 x 24
isbn
978-80-242-2400-8
Počet stran
272
datum vydání
1.08.2009
ean
9788024224008
Vazba
Pevná s přebalem lesklá
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Archers registrovaný uživatel

    Henry a Henrieta? Nevím, trochu se mi to pletlo, ale bylo to vtipné. Celkově se mi na knize líbilo hlavně to zpracování, samotný styl psaní už mi tak blízce nesedl. Knize chybí pořádný spát, nějaká gradace, až na konci koni se pořádně něco děje, ale nakonec to přeci jen stojí za to a jsem ráda, že jsem knihu četla a pořídila si další díly.

    Kniha, Knižní klub, 2009, 9788024224008

  • 4 z 5 hvězdiček Ondřej Černoch registrovaný uživatel

    Kniha mi trochu připomínala Narnii, ale jinak se mi moc líbila. Nápad je úžasný a i děj byl dle mého skvělý. Kniha mě při čtení moc bavila a přečetl jsem to během chviličky.

    Kniha, Knižní klub, 2009, 9788024224008

  • 2 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Kniha se mi moc nelíbila a to z důvodu, že se tam něco začne pořádně dít až ke konci. Mnoho lidí mi říkalo, že ty další knihy jsou lepší, ale já už se k tomu nedostala a ani jsem neměla chuť. Příběh se mi zdá takový mdlý a nepromyšlený.

    Kniha, Knižní klub, 2009, 9788024224008

  • 5 z 5 hvězdiček TOmáš Vrána registrovaný uživatel

    Dost zajímavá knížka ohledně tohoto nového světa. Opravdu trochu připomínala Narnii, ale je skvělá. A na pokračování jsem se dost těšil. Výjimečná kniha!

    Kniha, Knižní klub, 2009, 9788024224008

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda