Rogue

Autor Elle Kennedy

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Britské dobrodružství Jamese Martina

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Britské dobrodružství Jamese Martina

From New York Times bestselling author Elle Kennedy comes the return to Sandover Prep, where secrets lurk in the dark and no one is safe when they come into the light.It's been a long time since Casey Tresscott has felt like her life was her own. After the car accident that nearly cost her everything, she's used to her family's coddling and the… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

From New York Times bestselling author Elle Kennedy comes the return to Sandover Prep, where secrets lurk in the dark and no one is safe when they come into the light.

It's been a long time since Casey Tresscott has felt like her life was her own. After the car accident that nearly cost her everything, she's used to her family's coddling and the relentless whispers at school, no matter how much they sting. After all, she's found a safe harbour in her budding relationship with Sandover's golden boy, Fenn Bishop . . . or so she thinks.

Beneath Fenn's pretty, party-boy surface is a dangerous truth about the night Casey almost died. He thought lying to her was the right thing to do but, when the secret starts to shake loose, he just might lose her for good.

Because Casey is done being taken advantage of.

Grasping for the control she's been missing, Casey finally snaps - telling off her bullies, gallivanting with rebels and playboys, and shirking her headmaster father's strict curfews, despite the consequences. A desperate Fenn must ally with his stepbrother RJ and the other Sandover delinquents to uncover the full story of Casey's accident and the ones responsible if he hopes to win her back.

But what happens if Casey is no longer the same girl he first fell for? Is there any hope for their future if she's gone rogue for good?

Sdílet 0

Nakladatel
Little, Brown and Company
Rozměr
116 x 198 x 25
jazyk
angličtina
Počet stran
373
Vydání
1
isbn
978-0-349-43595-4
Vazba
měkká vazba
datum vydání
7.03.2023
ean
9780349435954

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Jedná se o druhý díl série Prep (1. Misfit/Zmetek a 2. Rogue). Druhý díl zatím do češtiny nepřeložen a i tady na konci knihy zjistíte, že to bude asi mít pokračování (které ovšem ještě není napsáno, ale čtenáři se na něj na anglických diskuzních fórech ptali.) Co se týče obsahu série, tak jsme někde úplně jinde, než jsme u Kennedy byli dosud zvyklí. Připadá mi, jakoby si Kennedy dala rande s M. Kasten a obě se rozhodly, že své knihy pojmou jinak. Přesunou se do prostředí elitních středních škol mezi bohaté studenty (Kasten - Maxton Hall). Že bude ve více dílech vystupovat více postav. Erotických scén už jen velmi poskrovnu. O sexu se tam spíše hodně mluví, ale vždy je to pouze náznak, popř. je čtenář ponechán v nejistotě a pak se za dvacet stránek dozví v jedné větě, že se něco skutečně odehrálo. Prostě čekáte, že ta scéna bude rozepsána jako v předchozích knihách a ono tam nic není. A to dokonce ani v těch zásadních momentech. Téma příběhu je jinak velmi zajímavé, má to kriminální zápletku, také tam Kennedy hezky vykreslila emoce, jen je jich tam na můj vkus až moc a často se opakují, a tím pádem se děj vleče. Tajemství se odkrývají jen velmi pozvolna. Místy jsem se do četby musela nutit. Jinde to ale bylo velmi emotiví a člověk uronil i slzu. Celkově mám z knihy/série rozporuplné pocity. Je to něco jiného, než psala doposud a nemůžu říct, že by mi to úplně sedlo. Uvidíme, jestli a jaké bude pokračování.

    Kniha, Little, Brown and Company, 2023, 9780349435954

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 268 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora