Řekni lituji
Řekni lituji - Michael Robotham Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Jedné letní nedělní noci se ve vesnici Bingham nedaleko Oxfordu ztratí dvě nejlepší patnáctileté kamarádky Piper Hadleyová a Natasha McBainová. Mnohadenní televizní přímý přenos z pátrání po nich upoutá celý národ. Dívky se ale nepodaří najít. O tři roky později, v průběhu nejhorší sněhové vichřice za posledních sto let, dojde k brutální vraždě… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jedné letní nedělní noci se ve vesnici Bingham nedaleko Oxfordu ztratí dvě nejlepší patnáctileté kamarádky Piper Hadleyová a Natasha McBainová. Mnohadenní televizní přímý přenos z pátrání po nich upoutá celý národ. Dívky se ale nepodaří najít. O tři roky později, v průběhu nejhorší sněhové vichřice za posledních sto let, dojde k brutální vraždě manželského páru bydlícího na farmě, kde kdysi se svými rodiči žila iNatasha McBainová. A pod ledem zamrzlého jezera je po sněhové bouři nalezeno tělo mladé bosé ženy. Policie zadrží duševně narušeného mladíka, který slyší hlasy a tvrdí, že té noci viděl v bouři dívku, kterou pronásledoval sněhulák. Klinický psycholog a tvůrce zločineckých profilů pro policii Joseph O’Loughlin je přesvědčený, že dívky, které zmizely před třemi lety, stále žijí. Přesvědčuje policii, že je třeba obnovit vyšetřování, ale čím víc se blíží pravdě, tím nebezpečnější celá situace začíná být. Mysl jeho protivníka je chladnokrevná, rafinovaná a zvrácená.

Sdílet 0

série
Joseph O'Loughlin 6. díl z 9
Další ze série
5. Vraky
6. Řekni lituji
7. Sleduji tě
8. Zavři oči
9. Druhá žena
kategorie
Knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
vyšetřování kamarádky
Nakladatel
Moba
Rozměr
134 x 206 x 48
isbn
978-80-243-6463-6
Počet stran
488
datum vydání
1.04.2015
ean
9788024364636
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka Fofoňková registrovaný uživatel

    Thriller Řekni lituji se mi výborně četl. Ze začátku jsem trošku postrádala pořádné napětí, ale to jsem ještě nevěděla, že si to později plně vynahradím. Příběh vypráví doktor O´Loughlin a některé kapitoly jsou vyprávěny pohřešovanou Piper Hadleyovou. Většinou se téměř pravidelně střídají. Posledních zhruba stopadesát stran jsem doslova hltala a neváhala jsem ponocovat, abych knihu dočetla. Nemohla jsem přece jít spát, potřebovala jsem vědět, jak to celé dopadne, jestli je můj tip na vraha správný. To vám neprozradím, ale můžu říct jedno… konec mě docela dostal. Díky příběhu také poznáte, jak silné přátelství může panovat mezi dospívajícími dívkami, co všechno jsou schopné udělat, aby ochránily jedna druhou.

    Kniha, Moba, 2015, 9788024364636

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzka registrovaný uživatel

    Já tedy určitě nelituji času stráveného u tohoto skvělého románu. Kniha je doslova nabitá dějem, napětí je od prvních stránek až do adrenalinového finále, postavy jsou výborně propracovány. Je to dokonalý psychothriller, pět hvězdiček nestačí !!

    Kniha, Moba, 2015, 9788024364636

  • 5 z 5 hvězdiček knihomolkalenka registrovaný uživatel

    Úžasný thriller plný napětí psaný z pohledu oběti a vyšetřovatele-psychologa. Obrovská síla přátelství unesených a vězněných dívek, které se ani po dlouhé době nevzdaly myšlenky na útěk. Útěk Piper byl pro mě snad nejnapínavější částí knihy. Během čtení autor nabízí několik podezřelých, ale skutečného pachatele jsem odhalila až v samém závěru knihy. Rodiče puberťaček mohou knihu prožívat ještě více emotivně. Super detektivka.

    Kniha, Moba, 2015, 9788024364636

  • 5 z 5 hvězdiček Yetta registrovaný uživatel

    Michael Robotham vystavěl velmi silný příběh s postupnou gradací, na jehož konci vás pořádně zamrazí. Doktor O´Loughlin je přizván jako klinický psycholog k vyšetřování vraždy manželů Heymanových. Policie se domnívá, že má vraha, ten však trpí psychickou poruchou a police netuší, zda si opravdu nic nepamatuje, nebo jen šikovně zametá stopy po svém zločinu. Do toho všeho se otevírá starý případ dvou ztracených dívkek a další mrtvé dívky se začínají objevovat v místním lese.

    Kniha, Moba, 2015, 9788024364636

  • 5 z 5 hvězdiček Martin Vlach registrovaný uživatel

    Za mě zatím nejlepší Robothamova kniha ze série s Jo O'Loughlinem. Čte se jedním dechem, drží linii, zajímavá.

    Kniha, Moba, 2015, 9788024364636

  • 5 z 5 hvězdiček Kristýna registrovaný uživatel

    Jedna z nejlepších knih, které jsem četla.

    Kniha, Moba, 2015, 9788024364636

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    Přečteno na doporučení a nezklamalo.

    Kniha, Moba, 2015, 9788024364636

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora