Řeka osudu
Řeka osudu - Barbara Erskinová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Dávná tajemství stará jako časKen a Zoe se odstěhují z rušného Londýna do poklidného Suffolku, do míst, kde se řeka Deben vlévá do moře, aby se Ken mohl oddávat své vášni pro jachtaření. Zoe, povoláním galeristka, odchodem na venkov nadšená není, zvlášť když ji od prvního dne, kdy se přistěhují do starobylé, zrekonstruované stodoly, začne… Přejít na celý popis

Oslavte Mezinárodní den knihy | Je tu DOPRAVA ZDARMA! Oslavte s námi Mezinárodní den knihy! Jsou tu dny DOPRAVY ZDARMA, během kterých za vás zaplatíme poštovné my! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dávná tajemství stará jako časKen a Zoe se odstěhují z rušného Londýna do poklidného Suffolku, do míst, kde se řeka Deben vlévá do moře, aby se Ken mohl oddávat své vášni pro jachtaření. Zoe, povoláním galeristka, odchodem na venkov nadšená není, zvlášť když ji od prvního dne, kdy se přistěhují do starobylé, zrekonstruované stodoly, začne zneklidňovat pocit, že v domě je kromě nich ještě někdo. V mlze nad řekou občas vídá připlouvat vikinskou válečnou loď a slýchá hlasy, zvuky vesel, pleskot plachty za hlubokého bezvětří… Všechny domy, které zde stojí, bývaly součástí hospodářského zázemí nedalekého zámku, z něhož je dnes luxusní hotel, celé místo má však prastarou historii sahající až do anglosaských dob a v životech Zoe, Kena i dalších se promítají ozvěny osudů těch, kdo tu žili před nimi. Vše má své kořeny v mlhách minulosti a může vyrašit kdykoli v budoucnosti. A nedaleko, v poli místního farmáře, se nachází pradávné pohřebiště, z něhož vyzařuje zlá moc.

Sdílet 0

Nakladatel
Brána nakladatelství
Rozměr
151 x 211 x 37
datum dotisku
1.02.2015
ean
9788072436309
Počet stran
432
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.06.2013
isbn
978-80-7243-630-9

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Mausik registrovaný uživatel

    Moc pěkná kniha, bohužel od této autorky jsem četla už lepší. Ale rozhoně není špatná! Jen pro mě zatím slabší, jak ty ostatní.

    Kniha, Brána nakladatelství, 2013, 9788072436309

  • 4 z 5 hvězdiček Bára registrovaný uživatel

    Pokud máte rádi historickou tématiku v knihách, trošku tajemna a duchařiny, tak určitě takto kniha a spouta dalších jejích knih se Vám bude určitě líbit. Mám velmi ráda její styl psaní, slova jsou opravdu její "pomocnici" díky, kterým Vás po několika stránkách do děje tak vtáhne, že mě to až občas posadí, jak je člověk zajatý a chce vědět co je dalších stránkách.

    Kniha, Brána nakladatelství, 2013, 9788072436309

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora