Rakvář

Kniha

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Policistka Florence Loveladyová se vrací do malého města na pohřeb muže, kterého před třiceti lety usvědčila z několika vražd. Harry Glassbrook, zdánlivě počestný majitel pohřební služby, tehdy své oběti pohřbíval do vlastnoručně vyrobených rakví, kam pokaždé přidal sošku nesoucí podobu zavražděného. Po pohřbu Florence zajde do Glassbrookova domu… Přejít na celý popis

Jarní BLACK FRIDAY se slevami až 90 % Slevy až 90 % na tisíce produktů! Právě teď na našem e-shopu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Policistka Florence Loveladyová se vrací do malého města na pohřeb muže, kterého před třiceti lety usvědčila z několika vražd.

Harry Glassbrook, zdánlivě počestný majitel pohřební služby, tehdy své oběti pohřbíval do vlastnoručně vyrobených rakví, kam pokaždé přidal sošku nesoucí podobu zavražděného.

Po pohřbu Florence zajde do Glassbrookova domu a najde tam sošku, která ztvárňuje ji samotnou. Znamená to snad, že vrah je stále na svobodě?

Sdílet 0

série
Rakvář 1. díl z 2
Další ze série
1. Rakvář
2. Travič
kategorie
Knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Nakladatel
Domino
datum vydání
1.10.2019
isbn
978-80-7498-352-8
Počet stran
368
datum dotisku
3.02.2023
ean
9788074983528
Vazba
Pevná s přebalem lesklá
jazyk
čeština
  • Daniela Schmidtová Daniela Schmidtová

    Konečné rozuzlení příběhu bylo stejně překvapivé jako netradiční. Je dost dobře možné, že čtenáře klasických detektivek neuspokojí. Pro ty čtenáře, kteří se rádi čas od času nechají překvapit a nebojí se vystoupit ze své komfortní a striktně detektivní zóny, může být závěr knihy zajímavým podnětem k zamyšlení. Já jsem si to užila a už se nemůžu dočkat dalšího pokračování s názvem Travič.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Orkáčová registrovaný uživatel

    Jak stojí v hodnocení u počtu hvězdiček: přečteno jedním dechem. Přesněji za 2 dny a 2 dny i další pokračování, Travič. Musím říct, že co jsem objevila Sharon Bolton, můj život už není jako dřív. Musela jsem od ní přečíst všechno. A protože nasadila laťku vysoko, mám problém najít knihu, která by mi sedla tak jako ty její, možná se jí trošku přibližuje Tana French. Každý příběh S. Boltonové má nápad a každý nechává čtenáře v napětí až do konce. Pokaždé, ať už je to série s Lacey Flint nebo tato nová s policistkou Florence Loveladyovou, umí autorka překvapit námětem, týká se to také jejích samostatných knih. Ke knize Rakvář: četla se mi o něco lépe než pokračování Travič. Podobně jako píší čtenáři v předchozích recenzích, ani já nejsem fanouškem magie a čarodějnictví, ale vzhledem k vybranému místu (oblast s čarodějnickými procesy) to prostě do příběhů této série sedí a zapadá. Navíc autorka nerozvíjí nic, co by bylo značně přehnané či nereálné, dovedu si představit, že by se to mohlo takto odehrát. Druhý díl, Travič, bylo pro mě těžší číst, protože se prolínala skutečnost s minulostí a každá kapitola byla zobrazena z pohledu jiné postavy. Na mě tam bylo až příliš mnoho postav, ale druhý díl ledacos dovysvětlil a dovedl do konce. Ze závěru plyne, že by mohlo být pokračování...nechme se překvapit. Autorka skvěle využívá protikladů, používá symboliku jmen, hraje si se čtenářem jako kočka s myší - lapí vás a nepustí. Těším se na další její knihu.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074983528

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Krhutová registrovaný uživatel

    Detektivka napsaná jiným způsobem než je obvyklé, čarodějnictví a magie mě moc nebere, ale do tohoto příběhu to patřilo. Ze začátku to vypadalo, že vrah je jasný, ale ... dopadlo to úplně jinak. Přečtěte si tuto knihu.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074983528

  • 5 z 5 hvězdiček Denisa Popková registrovaný uživatel

    Kniha pro mě byla něco nového a můžu říct KONEČNĚ. Miluji detektivky, ale chtělo to nějak změnu, něco nečekaného a tahle kniha to rozhodně nabídla.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074983528

  • 5 z 5 hvězdiček Beáta Rousová registrovaný uživatel

    No tak to byla jízda. Na začátku to vypadalo že je jasné co se stalo a kdo to udělal, ale kniha byla plná překvapení a zvratů. Starého dobrého vyšetřování a magie. Nejsem fanoušek rituálů a magie ale tady to prostě parádně sedlo do příběhu. Tato kniha byla první od této autorky a musím říct že jsem si čtení užila a moc se mi líbila.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074983528

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 399 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora