Pravá láska
Pravá láska - Jude Deveraux Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

V nové trilogii Nevěsty z Nuntucketu Jude Deveraux představuje nové postavy ze známé rodiny Montgomeryů – Taggertů. Alix Madsenová právě dokončuje studium architektury, když jí Adelaide Kingsleyová odkáže ve své závěti okouzlující Nuntucketské sídlo z devatenáctého století, které může využívat po jeden rok. Pro energickou Alix – která se právě… Přejít na celý popis

Sexuální výchova na 120 % Sex a vše o něm v nové manga sérii. Přečtení zvýší vaši empatii na 120 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V nové trilogii Nevěsty z Nuntucketu Jude Deveraux představuje nové postavy ze známé rodiny Montgomeryů – Taggertů. Alix Madsenová právě dokončuje studium architektury, když jí Adelaide Kingsleyová odkáže ve své závěti okouzlující Nuntucketské sídlo z devatenáctého století, které může využívat po jeden rok. Pro energickou Alix – která se právě zotavuje z rozchodu s přítelem – je vztah postarší ženy k Madsenově rodině opředen tajemstvím, ale z několika důvodů přijme podivné podmínky závěti. Získá tak čas, aby naplánovala svatbu své nejlepší přítelkyně. V Nuntucketském sídle se však dějí podivné věci. Zdá se, že Adelaide Kingsleyová vymyslela pro Alix poněkud zvláštní úkol: vyřešit podivné zmizení jedné z žen rodu Kingsleyů – Valentiny – která se ztratila před více než dvěma stovkami let. A aby to nestačilo, Alix se musí vypořádat s arogantním (a neuvěřitelně pohledným) architektem Jaredem Montgomerym, který žije v domku pro hosty. Alix to netuší, ale Jared má za úkol na ni dohlédnout, zatímco bude bydlet v domě – což je pro něj snadné vzhledem k nepopiratelné přitažlivosti, která se mezi nimi rozhoří. Jared však ukrývá vlastní tajemství, které by mohlo mladý pár rozdělit navždy. Alix a Jared se náhle ocitají ve víru bouřlivých událostí a zjišťují, že naději na společnou budoucnost mají jen tehdy, pokud napraví křivdy z minulosti.

Sdílet 0

série
Nevěsty z Nantucketu 1. díl z 3
Další ze série
1. Pravá láska
2. Navěky
3. Šťastně až navěky
kategorie
Knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Baronet
Rozměr
130 x 202 x 31
isbn
978-80-7384-830-9
Počet stran
448
datum vydání
1.03.2014
ean
9788073848309
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Aríka registrovaný uživatel

    Autorka Jude Deveraux se v tomto díle opět v tomto díle vrací ke klanu Montgomeryových. Tato kniha je prvním dílem z trilogie Nevěsty z Nuntucketu. Zápletka této knihy není zcela jednuchá a průhledná, což moc oceňuji. Není težké si na tento styl psaní zvyknout, stránky vám ubíhají pod rukama jako TGV. Postavy opět nezklamaly. Jsou krásné a moráně bezúhonné. Kdo fanouškem Jude Deveraux určitě zklamán nebude ba naopak.

    Kniha, Baronet, 2014, 9788073848309

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora