Otazník je polovina srdce
Otazník je polovina srdce - Sofia Lundbergová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

Román o překonání hanby a viny, o hledání sama sebe, pravdy a lásky. Elin Boalsová má skvělý život. Žije v New Yorku, je úspěšnou fotografkou, má skvělého manžela, se kterým má sedmnáctiletou dceru Alice. Vše se zdá perfektní. Přesto však Elin stále něco chybí. Jednoho dne dostane Elin dopis od Fredrika, svého kamaráda z dětství, který jediný byl… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Román o překonání hanby a viny, o hledání sama sebe, pravdy a lásky. Elin Boalsová má skvělý život. Žije v New Yorku, je úspěšnou fotografkou, má skvělého manžela, se kterým má sedmnáctiletou dceru Alice. Vše se zdá perfektní. Přesto však Elin stále něco chybí. Jednoho dne dostane Elin dopis od Fredrika, svého kamaráda z dětství, který jediný byl její velkou oporou, když vyrůstala na Gotlandu. Elin se nečekaně vrací její vzpomínky na dětství, jež ji stále více vzdalují od její rodiny a naplňují ji hanbou. Hanbou za to, co kdysi dávno provedla a co ji přimělo z ostrova utéct a už se nikdy nevrátit. Elin chápe, že jediný způsob, jak svým vzpomínkám uniknout a ochránit svou rodinu, je se jim postavit čelem. Vydává se tedy na cestu, na místa svého dětství, do jiného života, do života předtím.

Sdílet 0

Nakladatel
Ikar
Vydání
1
ean
9788024939506
Počet stran
328
datum vydání
17.10.2019
Vazba
pevná vazba
isbn
978-80-249-3950-6

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.4 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Čtení s Elby registrovaný uživatel

    Příběh Elin, úspěšné fotografky žijící v New Yorku, má rodinu, svou práci, skvělý byt. Vše se zdá být v pořádku až do doby, kdy ji přijde dopis od dávného přítele. Elin se tak nejen ve vzpomínkách vrací do minulosti a odhaluje nám nelehký příběh, který nikdy nikomu nevyprávěla. U této knihy jsem měla trošku obavy, aby se mi líbila. Autorčina předchozí knížka Červený adresář mě trochu zklamala, ale naštěstí se to neopakovalo a já si čtení moc užila. Knížka mě pohltila od prvních stránek. Střídá se tu současnost s minulostí, pomalu se odkrývá tajemství a já knihu nemohla odložit, protože jsem potřebovala vědět, jak to tenkrát všechno bylo. Autorka tu měla opět tendenci toho, co mě vadilo minule – to, co všechno zvládla Elin prožít, je až neskutečné, ale přeci jenom to bylo tentokrát trošku více uvěřitelné. Část z minulosti mě opravdu moc bavila. Nádherný švédský venkov a příroda tomu už jen dodali skvělou atmosféru. Navíc mě příběh zasáhl tak, že jsem si i pobrečela, nemůžu tedy jinak než hodnotit vysoko.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024939506

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Šatníková registrovaný uživatel

    Mě se kniha opravdu velmi líbila, četla jsem jí opravdu jedním dechem. Doporučuji.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024939506

  • 2 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Na autorčinu knihu Červený adresář to zdaleka nemá. Ta neměla chybu. Tohle me od začátku nenadchlo, ba naopak, musela jsem preskakovat stránky jak to misty nudné čtení. Všem naopak radši doporučuji Červený adresář.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024939506

  • 2 z 5 hvězdiček Veronika Drdová registrovaný uživatel

    Román mě bohužel moc neokouzlil. Příběh o dívce, která neměla lehké dětství, ale přitom uspěla a stala se fotografkou v New Yorku a založila rodinu. Ale skoro celý život měla tajemství a kvůli vině zatajila své dceři a manželovi svoji minulost a dospívání ve Švédsku. Nakonec se však musela postavit pravdě a vydat se do Švédska zjistit, že věci nebyly úplně takové, jaké si myslela a před kterými utekla. Příběh byl čtivý, krátké kapitoly. Střídal se život v New Yorku a vzpomínky na Švédsko. Ale kniha neměla žádný velký děj. Autorka jakoby jen popisovala střípky z života několika postav, ale příběh pro mě neměl nějakou hlubší pointu.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024939506

  • 3 z 5 hvězdiček Eva Rosecká registrovaný uživatel

    Kniha se čte dobře, v příběhu se prolíná minulost a současnost. Přečetla jsem třičtvrtě knihy a stále jsem nechápala, co má být pointou příběhu. Rozuzlení jsem se dozvěděla až v poslední části knihy. Zápletka rozhodně vede k zamyšlení.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024939506

  • 4 z 5 hvězdiček Helena Majorníková registrovaný uživatel

    Zajímavá kniha, dvě časové roviny - dospělá Elin a Elin v dětství. Kniha o tom, jak nás naše přesvědčení může mylně provázet životem a rmoutit nás dlouhá léta. Dobře se čte, jen konec byl na můj vkus příliš přímočarý a rychlý.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024939506

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Nikodýmová registrovaný uživatel

    Dvě roviny příběhu, které směřují ke spojení. Příběh dětství Elin a příběh zralé, úspěšné Elin. Jak moc nás ovlivní naše dětství? Jak dlouho dokážeme lhát ostatním a vlastně i sama sobě? Příběh jde opravdu až do nitra hlavní hrdinky.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024939506

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda